Arama sonuçlarınız

1. G

Satılık Mikuni 44 CV Type karbüratör

Arkadaşlar merhaba. Satılık iki adet Mikuni 44 karbüratörüm bulunmakta. Çok az kullanılmış durumda. ilgilenen arkadaşlara resimlerini gönderebilirim. Fiyat (2 adet için) : 400 TL.
  2. G

Klasik BMW R67/2 Orjinal parçaları

Herkese merhabalar, BMW R67/2 motoruma ait artık kullanılmayacak olan bazı orijinal parçalar mevcuttur. Parçaların listesi aşağıdaki gibidir. resimler hafta sonu yüklenecektir. Acil ilgilenen arkadaşlar olur ise e-mail yolu ile gönderebilirim. Far (Yandan kontak anahtarlı) : 150.-€ Ön çamurluk...
  3. G

BMW R67/2 Elektrik tesisatı değişimi..Yardım Talebi

Arkadaşlar hepinize selamlar, 1977 Model BMW R67/2 Motosikletimin komple elektrik tesisatını yenilemek istiyorum. Istanbul Anadolu yakası Kartal'da ikamet etmekteyim. Tavsiye edebileceğiniz bir usta var ise yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler. PS: Konuyu yanlış başlık altında açmış...
  4. G

Mikuni 44 Karburator uyumlulugu

Arkadaslar herkese merhabalar, 1977 model Bmw R 60/7 motosikletimin karburatorlerini Mikuni 44 model karburatorler ile degistirmeyi planliyorum. Uyumlulugu hakkinda bilgisi, tecrubesi olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var. Servisim uyumlu olmadigini soyledi fakat yabanci forumlarda ayni...

Yeni mesajlar