Arama sonuçlarınız

1. K

honda cbr 125 motorumu nasil acarim ?

5000 de olan motorum 110 km yapiyor 5 de 10devirde kaliyor bunun 6 si var 96 kg luyum. Motoru nasilacarim ?
  2. K

cross ile wheelie icin crf 250 l uygun mudur

İyi gunler Oncelikle 4-5 yildir aktif motor kullaniciyim. Yeni bir seruven icin cross almaya karar verdim.geziler doganin zevkini yasamak hosuma gitti . ama wheelie icinde onemli crf 250 yeterli olacak midir olacaksa modifikasyon gerekir mi ve nelerdir ?
  3. K

Günlük Kulanımda 600 cc ve üzeri hangi tarzları önerirsiniz ?

Başlıktaki gibi chopper scotter hariç bütün tarzlar hoşuma gidiyor bilgileriniz için teşekkür ederim .
  4. K

Honda Cbf 150 yanık kokusu ?

cbf 150 2012 7300 km belli bir yol katlettikten sonra stop ettiğimde sağ tarafta motorda bir yanık kokusu geliyor bir arabanın debriyaj kokusuyla hemen hemen aynı şimdiden söyleyeyim kesinlikle egzozdan gelmiyor
  5. K

cbf 150 son hız 110 km yardım

2012 model 7binde motor debriyaj balatası dün değişti . Vitesli öğrendim.dün hız denemesi yaptım devirin en son noktalarında vites attım 110 dan sonrasını cıkmadı acaba yine debriyaj balatasınımı yedim 3 vites 80 civarı geliyodu hatırladıgım . ama 4 ve 5 tırk gitmiyor arkadaslar diyor 140 135...
  6. K

Honda cbf 150 ye debriyaj ayarı nasıl yapılır ?

Çok üst noktalarda kavrıyor bunu ayarlamak istiyorum bilgileriniz için teşekkür ederim iyi günler dilerim .
  7. K

istanbul kartal magic akademi kurye aranmaktadır

a2 ehliyet şarttır irtibat : 0216 353 59 59
  8. K

cbf 150 vitesli öğrendim debriyaj balatası bitti debriyaj sajlarını değiştirmek gerek

baslıkta oldugu vitesli ögrendim ve debriyaj balatası biitii ama motor gidiyor pazartesi günü yaptırıcam debriyak saçlarınıda değiştirmek gerekirmi bilgileriniz icin simdidenn tesekkür ederim hayırlı günler
  9. K

honda cbf 150 90 geçmiyor 2012 model

2012 model cbf 150 6700 km de 5. viteste motor aglıyor resmen altım da yok arkadas 90 nı geçmiyor debriyajında b isey yok motoru yeni aldım 2. el aldıgım insanıda tanıyorum hani kazık atacak birisi degil ben 300 km yaptım kesinlikle kurye motoru falan degil deneyimli abilerim bana allah askına...
  10. K

125 cc hareket motosikleti (stunt)

baslikta belirtigim gibi arkadaslar ktm duke 125 cbr 125 wr 125 aklimda olan modeller
  11. K

turkiyeden aldığım ehliyet avusturyada işe yarar mı

Turkiyede yasiyorum a2 ehliyetim var ama hayatima avusturyada devam edecegim a2 ehliyetimi orda kulanabilir miyim ? yoksa ordan yeniden motosiklet ehliyetimi almam gerekiyor .bilgileriniz ici simdiden tesekkur ederim kazasiz belasiz bir hayat dilerim
  12. K

YK250 İZCİ CROSS test eden Arkadaşlarımız İçeri

Herkese Merhaba.Benim Mesleğim Kuryecilik Bugün Çalışırken Bir Motorsiklet Mağazasının Önünden Geçiyordum ve orda bu crossu gördüm çok beğendim.Almayı düşünüyorum ama nasıl bir motor verilen paraya değer mi bilgileriniz için şimdiden teşekkür eder ve iyi günler dilerim.

Yeni mesajlar