Arama sonuçlarınız

1. motor_kafa

Taksici!!!

iyi günler abilerim ablalarım geçen gün abimle düz bi sokakta ilerliyorduk önümüzdede bir taksi vardı 40 la falan gidiyorduk taki taksi müşterisini görür görmez müşterisini gördüğü an birden yolun ortasında müşteri almak için aniden fren koydu abimde arka frene asıldı taksiyle aramızdaki mesafe...
  2. motor_kafa

Hırsız mı olsunlar

İyi akşamlar abilerim ablalarım size 10 dakika önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Evimiz eşrefpaşada polis karakolunun yanında apartmanın kapısından çıktım bakkala gitmek için sokağa nirden 5,6 adet patenci girdi baya hızlı bir şekilde sanki birinden kaçıyormuş gibi bende önemsemedim...
  3. motor_kafa

Grenaj!!!

iyi akşamlar abilerim izmir eşrefpaşada civarında oturanlar bilir eşrefpaşada bir pehlivanoğlu var babam dün motorumuz olan kymco agility city 125 ile oraya gitmiş motoru hemen kaldırıma çıkartmadan kaldırımın yanına koyup direksiyonunu kitlemiş alışverişini yapıp çıktıktan sonra motorun biraz...
  4. motor_kafa

Acayip!!!

iyi akşamlar akşamlar bizim bir kymco agility city 125 motorumuz var malum benim yaşımda 14 trafiğe katiyyen çıkmıyorum evin sokağında bir ileri bir geri dolaşıyorum bu günde aynı şeyi yapıyordum sokağın sonlarına doğru geldim hop motorda elektrik gitti ne el marşı çalışıyor ne korna ne far ne...
  5. motor_kafa

Kymco Agility City 125 ses

merhaba abilerim ablalarım babamın kymco agility city 125i var hızlandığımız zaman gaz vermeye devam ederken arka taraftan zıııırr zııırrrr zırrrr gazı dahada açtığımız zaman sesin tekrar sayısı artıyor zııııırrrr zııııırrrr ken zır zır zır diye ses hızlanıyor vede ince sanki bi teneke sesi gibi...
  6. motor_kafa

Kymco Agility City Lastik

iyi günler abilerim ablalarım babamın kymco agility city 125 i var lastik çok sert olduğu için yatırdığımız zaman kayma yapıyor bana bir lastik önere bilirmisiniz
  7. motor_kafa

Saç uzatmak

İyi akşamlar abilerim ablalarım benbi haberde duymuştum bu sene haziranda okullarda saç uzatmaya kızılmıyacağı söyleniyordu ne oldu o haber
  8. motor_kafa

Honda Ruckus

iyi günler abilerim ben bu motorun modelini çok beğendim acaba türkiyede varmıdır hondanın sitesine baktım yoktu
  9. motor_kafa

Gitar Kursu

iyi akşamlar abilerim ablalarım benim hem elektro hem klasik gitarım hemde elektro gitarım var bu gün bir klasik gitar kursuna gittim fiyat aldım klasik gitar ayda 4 ders vede tekli ders yani grup değil sizce fiyatı iyimidir
  10. motor_kafa

Kymco Agility city 125 stop ediyor

İyi ajkşamlar abilerim ablalarım bizim bir tane Kymco Agility city 125 motorumuz var mesela yola çıkıyoruz çok gaz vermiyoruz sokak aralarında falan dönüşlerde falan çok yavaşladığımız zaman hop stop ediyor ama ondan sonra çalıştırıp caddeye çıktğımızda gaz kesmeden bi süre gittiğimizde...
  11. motor_kafa

Forumdaki Alaycılık

İyi akşamlar abilerim ablalarım ben bi sorundan bahsedicem bu forumda konu açıyoruz herhangi birşey soruyoruz bazıları gelip konuyla alay ediyor mesela biri diyelim mobileti var ve bu kişi motorununbir yerinin bozulduğunu söylüyor vede üyelerden yardım istiyor baazıları sorunla ilgili çok güzel...
  12. motor_kafa

Nasıl yarışçı olabilirim ?

İyi akşamlar abilerim ablalarım yaşım 13 motosikleti çok seviyorum ama tabiki şu anda sadece artçı olarak gezmeyi.Ben motosiklet yarışçısı olmak istiyorum yarışçı olmak için bu yaşlardamı başlamak gerekir?Nasıl yarışçı olunur
  13. motor_kafa

Altın Elbiseli Adam

İyi akşamlar abilerim ablalarım ben sürekli Altın Elbiseli Adam yani Barkın abiyi takip eden biriyim nedense bu aralar hiç video paylaşmıyor sitesinde bir bilginiz varmı?
  14. motor_kafa

İzmir den selamlar

İyi akşamlar abiler ablalar ben forumunuzu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum 13 yaşındayım İzmir Konak Eşrefpaşada yaşıyorum motosikletim olmasa da zaten kendim istemiorum daha bu yaşta valdes35 nickli üye benim abim olur sağolsun işi olmadığı zamanlar beni motoruyla gezdirir.