Arama sonuçlarınız

1. TATLIHIZ

Apacici tayfa nerde :) Yamaha Ybr 2016

Fake attım sanırım biraz :queen: Velhasıl askerden geldikten sonra durdum duramadım eski ybr mi sattıktn sonra askerde heleki yaz sezonunda cok aradım pişmanlık duydum ama icimde hep bi siyah vardı R25 e niyetlendim sagolsunlar piyasa oynak kızdım almıcaktım,Sosyal medyada karsıma cıktı bi anda...
  2. TATLIHIZ

Hem Dertlesme,Hem fikir

Oncelikle selamün aleyküm beni belki taniyan vardir belkide yoktur senelerdir takip ederim,suan yaptığımı sorarsanız askerdeyim yaz geldi hos safagimiz uzun ama insan burda kendini dinliyor,anliyor gene icim kipirdanmaya basladi ruzgarin tadını almak isteyipte o motosiklete binememek gercekten...
  3. TATLIHIZ

Yamaha Ybr 125 (2014)

1 Aylık aradan sonra güzel bi dönüş yaptım,iS Kazasından parmagım kırık olmasına ragmen söz geciremedim kalbime,atladık üstüne :) Umarım begenirsiniz,2 araba degiştirdikten sonra motor alarak kendimi buldum, :)
  4. TATLIHIZ

Aksiyon Kamerası

Arkadaslar bildiginiz üzere kaza gecirdim,Beni haklı cıkarna güvenlik kamerasi oldu,bende almam diyordum ama simdi düsünüyorumm Sjcam sj4000 ile Eken H9 arasında kaldım fiyatları aynı hemen hemen 290 310 tl falan tavsiye edermisiniz
  5. TATLIHIZ

Kaza Gecirdim,Deger Kaybı Hakkında

Pazartesi günü kaza gecirdim,Sol seridde 50 civari ilerken saga dönüs yapar gibi saga gidip sola kıran sürücüye tekerden vurup,motordan fırladım,kaskım ceketim olmasından dolayı agır hasarım yok toprak zemine düstügümden avuc içim,sol el bilegimde agrı var,ceketim sürüklenirken sıyrıldıgından...
  6. TATLIHIZ

Motul -Putoline

Motul 5100 15.50 yari sentetik (41.90-kargo dahil) Putoline 15.50 yari sentetik ((49.90-7 tl kargo) Arasinda kalmistim motul 5100 aldim aradaki 15 tl ye yakin fark az degil dedim sizin yorumunuz nedir motorum ybr 12.000 de yamalube 10.40 koyuldu vitesler catir catir isininca cildiriyorum...
  7. TATLIHIZ

Oh be diyen benmiyim tek 😁

Durun hemen basligi okuyunca yanlis seyler dusunmeyin,iciniz fesat 😁😁 4 yildir bindigim arabayi satip motora gecince bu cumleyi cok kez tekrarlar oldum,hem maddi hemde manevi rahatladim,park derdi cizilcek vurulcak derdi,aylik otopark parasi hos motorda otoparkta duruyorda 80 tl ye 280.300 km...
  8. TATLIHIZ

Led ampul taktim farlar sonuyor

Merhabalar arkadaslar mobilden yaziyorum yanlis lisan ettiysem affola Dun 36 watt led ampul taktim motoruma hersey cok guzel muazzam aydinlatmasi var sikinti yasamadim sabah motoru yikattim onlami alakasi var bilmiyorum az once gelirken uzunlari acinca 10 defada 2 defa diyelim far sonuyor...
  9. TATLIHIZ

Led Xenonmu-Normal Xenonmu

Merhabalar arkadaslar Beyaz bi Ybr sahibiyim,American Cree Led xenon 70 lira + park ampulu hediyeli,Normal xenon araba xenonu 90 110 tl arası hangisini tavsiye etmeliyim ? Normal xenon alırsam 30 K deli mavi düsünüyorum,Ama ilk amacım görülme hangisini tavsiye edersniz
  10. TATLIHIZ

Hicmi kask ve ceketten anlayan,Biri yokk !!

Gecende konu actım tabiri caizze kimse iplemedi arkadaslar su montu buldum aynısı 1 mevsim giyilmiş 500 lira istiyor kararsız kaldım alıp almamakla beraber , Kask olarakta bunda karar kıldım,model ve seklini cok begendimm. Ceket:Revit Raceway Kask: AGV K3 SV Bütcem 2 lira kask ve cekete...
  11. TATLIHIZ

Kask Ve Ceket hakkında yardım

Kask ve ceket hakkında yardım istiyorum ,Ne alayım özellikleri ne olsun, bütcem suanda kask ve cekete 1000 lira duruma göre artırabilirim 100 150 sorun olmaz,İzmir vs manisa cevresinde olursa görerek almam daha mümkün olur önerilere acıgım,tavsiyelerinize ihtiyacim var tessekürler
  12. TATLIHIZ

İçte Kalan Ukte

Merhabalar Selamun Aleykum Buraya üye oldugumda ehliyetim dahi yoktu,Yasım belki 16 Civariydi,Velhasıl ehliyeti aldık olmadık olaylar yüzünden sıfır ybr parasını araca yatırdık,İlk aracımı aldım sattım 2.Aracımı aldım onuda satma fikrim var keyfe keder esasında tamamen,Yasım 22 bu arada :) Japon...
  13. TATLIHIZ

Scooter TavsiyesiMe

Merhabalar arkadaslar tanıyan tanımayan olur eski üyelerdenim bayadır yoktum,Araba falan derken unuttuk buraların yolunu. Sehir içi minik kıvrak sukuter önerisi lazım aklımda today var bütcemi zorlamak istemiyorum cünkü sadece sehir içi için arabayı saga sola kullanmak istemiyorum aylık 1200...
  14. TATLIHIZ

Honda Today + Müdaili Scooter Önerileri

Merhabalar arkadsalar uzun zamandır yoktum yaz geliyor sehir içi için saga sola kosturmalık günlük isleri halletmelik scooter bakıyorum aracımın yanına 2 kişi binerim oda kısa mesafelerde Today düşünmemin sebebi cok tatlı durması aracımla aynı marka olması cünkü aynı plakaları alıcam vs vs...
  15. TATLIHIZ

GÜLMEMEK ELDE DEYİL

http://www.youtube.com/watch?v=nB2WgESsnnU Bir video komedi gülmemek elde deyil
  16. TATLIHIZ

Murat 48-30 Vs Salcano Wolf

Murat abi Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,Alanada ,satanada hayırlı ugurlu olsun.. Ben cektigim resimleri atayım.Artık murat abi isterse baska resimlerde atar.:cat::cat: ---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:51 ---------- KONU...
  17. TATLIHIZ

ŞANSMI,TECRUBEMİ.

Sansmı,tecrubemi. http://www.youtube.com/watch********* İzleyen varmı ?
  18. TATLIHIZ

CB ACE GELMİŞ

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=cb125ace&page=Performans Honda yeni Cub una bakayım dedim Acenin gelmiş oldugunu gördüm. 3.190 Tl miş.:farao::farao::farao::farao:
  19. TATLIHIZ

Adem80 İLE R1

Adem abi R1 aldıgını duyurmustu.Foruma asmıs bende ilk kutlamayı yapmak istedim. Abi kazasız belasız.. tekerine tas gelmesin :)
  20. TATLIHIZ

GO KART CILAR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-motosiklet-600cc-turkiyede-tek-tonyykart-113649726/detay Gezerken gördüm fikir olabilir diye koydum.

Yeni mesajlar