Arama sonuçlarınız

1. O

Arkadaşlar motosiklet alacağım mr 150 mi yoksa cb125 mi

Arkadaşlar eskişehirde öğrenciyim. Yaşım 21, boyum 167, kilom 68. Kendime bir motosiklet almak istiyorum. Yaklaşık 3000tl bütcem var. Hiç bir tecrübem yok ve motorlar hakkında pek bilgim de yok. Bu yüzden ikinci el pek düşünmüyorum. Mondi mr 150 nin görüntüsü çok hoşuma gitti fiyat olarak da tam...
  2. O

Arkadaşlar motosiklet alacağım mr 150 hakkında görüşlerinizi bekliyorum acil yardım

Arkadaşlar eskişehirde öğrenciyim. Yaşım 21, boyum 167, kilom 68. Kendime bir motosiklet almak istiyorum. Yaklaşık 3000tl bütcem var. Hiç bir tecrübem yok ve motorlar hakkında pek bilgim de yok. Bu sebepten genellikle cup modeller öneriyolar ama ben touring veya chopper modellerden istiyorum...
  3. O

Motosiklet Almak İstiyorum Lütfen Acil Yardım

Arkadaşlar Eskişehir'de öğrenciyim ve bir motosiklet almak istiyorum. Daha önce hiç bir tecrübem yok ve açıkçası motorlar hakkında pek bilgim de yok. Bu yüzden de 2. ellere pek yanaşmak istemiyorum.Boyum 1.67m kilom 68. 3000tl civarı bütçem var. Scooter tarzı istemiyorum. Kendi çapımda...
  4. O

Motosiklet Aalacağım Acil Yardım

Arkadaşlar Eskişehir'de öğrenciyim ve bir motosiklet almak istiyorum. Daha önce hiç bir tecrübem yok ve açıkçası motorlar hakkında pek bilgim de yok. Bu yüzden de 2. ellere pek yanaşmak istemiyorum.Boyum 1.67m kilom 68. 3000tl civarı bütçem var. Scooter tarzı istemiyorum. Kendi çapımda...

Yeni mesajlar