Arama sonuçlarınız

1. I

Yanlış Bilgilendirmeli İlan

Merhaba, 06JJ872 nolu plakalı ve 405861515 sahibinden ilan numaralı motosikletin bir önceki sahibiyim. Motosiklet ticari amaçlı yeniden satılmaya çalışılınca alacak kişi veya kişileri bilgilendirmek istedim. İlanda motosiklet temiz ve kazasız olarak lanse edilmiş ancak 2 kere ben motoru...
  2. I

Honda PCX 150 IRC Lastik

0 olarak aldığım motorumdan çıkan IRC marka lastikleri satmak istiyorum. Lastikler hiç kullanılmadı, direkt motoru almadan servisi tarafından değiştirildi. Fiyat olarak 125TL istiyorum. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler.
  3. I

İlk Gün ve İlk Kaza

Merhabalar öncelikle, aranıza yeni katılmıştım ve bugün ilk motorumu aldım. (gt 250r) Aldığım yerden eve getirene kadar 100 küsür km yol geldim ancak son 500mt diyebileceğim bir mesafe kaldığında ara sokaktaki kum yüzünden ön teker kaydı. Nasıl olduğunu anlayamadan motorumu yan yatırdım. Sol...
  4. I

Merhabalar

Siteye yeni üye oldum ancak bir süredir takip ediyorum. Henüz bir motorum olmasada şuan için ehliyetimin çıkmasını bekliyorum. Ankara'da yaşamaktayim ve turizmciyim. Buradan bir çok bilgi edinmeye başladım umarım motor aldıktan sonrada bana bir çok yeni şeyler katacağına inanıyorum. Tekrardan...