Arama sonuçlarınız

1. A

Full egzost sistemi vs slip on

Ya eminim benden başka birsürü insan daha aynı soruyu almıştır ancak aradım ve bulamadım. Nisan ayında gelecek Monster 696 motorum için termignoni egzost almak istiyorum.. Ancak gördüm ki iki türlüymüş bu işler, Ya direk tüpleri denilen slip on alınıyormuş yada direk komple sistem.. Bana...
  2. A

Merhabalar

Herkese merhaba,, Siteye daha önce üye olmuş ancak giriş pek az yapmışım. Zira 18 yıllık motorsiklet tutkunuyum, en son 2-3 sene önce bir motor alma planlarım vardı ancak bugünlere nasipmiş. Bundan sonra beni buralarda sık sık göreceğinizi tahmin ediyorum. Mühendisim, ancak özel bir...
  3. A

Peugeot Vivacity 100 cc egzost

Arkadaslar selamlar, Yazllikta yazdan yaza kullandigimiz bir scooter'im var, yaklasik 7-8 senelik. Son zamanlarda inanilmaz ses vcikarmakta ve sanirim nedeni egzostaki susturucudan kaynaklanan birsey.. Zaten egzostda pas icerisinde. Ben bunun egzostunu degistirmek istiyorum ancak uyabilecek...
  4. A

Motorsiklet önerisi..

Selamlar herkese, eminim daha önce 100'lerce konuşulmuştur ancak siteye ve foruma yeni olduğum için bulamadım nerelerde konuşulduğu.. Benim şöyle bir sorunum var: Çoğu kişi the girl with dragon tattoo'yu izlemiştir. Ben bu filmi izledikten sonra tekrar bir motor aşkım kabardı ve istanbulda...