Arama sonuçlarınız

1. Eray Dinç

İzmir'den satılık Cross - Pioneer QM200GY

Selamlar, İhtiyaçtan dolayı motorumu satıyorum :pale: . İlgilenen arkadaşlar telefonumdan ulaşabilir. (0 533 6858206) Detaylı bilgiler : sahibinden.com - İlan no: 103426898 [/URL] [/IMG]
  2. Eray Dinç

Satılık Ramzey QM200GY

Selamlar, İhtiyaçtan dolayı motorumu satıyorum :pale: . İlgilenen arkadaşlar telefonumdan ulaşabilir. (0 533 6858206) Detaylı bilgiler : sahibinden.com - İlan no: #100260949 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  3. Eray Dinç

İZMİR Çankaya'da motosiklet kazası (08 Temmuz 2012 - Pazar günü)

Selamlar 08 Temmuz 2012 Pazar günü saat 18,25 de İzmir Çankaya'da, trafiğin durduğu anda yolun müsait olan sağ tarafından giden bir motosiklet, trafikte duran bir aracın sağ kapısını açması sonucu ağır yaralanmalı bir kaza yapmıştır. Kaza yapanı tanımıyorum ama kazanın KAMERA KAYITLARI çok net...
  4. Eray Dinç

İzmirden Selamlar

Tüm Arkadaşlara Selamlar. İzmir Buca Enhoşlarda oturuyorum. 50 yaşındayım :pale:. 14 yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum (vakit bulursam). Sitenin zaten yıllardır takipçisiyim ama zamanla ilgili sıkıntılarımdan dolayı aktif üye olamamıştım. Kabataşlı ve Motokurt'un <<İki tekaüt genç karlar...

Yeni mesajlar