Arama sonuçlarınız

1. cosbycik

2012 Honda Varadero XL 1000 - 3.900 KM Beyaz Renk

2012 Mart ayı trafiğe çıkışlı ve 2012 model olan beyaz renk Honda Varadero'm yurtdışına yerleşeceğim için satılıktır. Motorumu Honda Mototal'den aldım. 1000KM rodaj bakımı Mototal'de yapıldı. Rodajına ekstra özen göstererek özenle yaptım. Evimin özel otoparkında muhafaza ettim. Benden başka bir...
  2. cosbycik

2012 Model Honda Varadero XL-1000 (3.900 km)

2012 Mart ayı trafiğe çıkışlı ve 2012 model olan beyaz renk Honda Varadero'm yurtdışına yerleşeceğim için satılıktır. Motorumu Honda Mototal'den aldım. 1000KM rodaj bakımı Mototal'de yapıldı. Rodajına ekstra özen göstererek özenle yaptım. Evimin özel otoparkında muhafaza ettim. Benden başka bir...
  3. cosbycik

Artık Honda Varaderom var. En sonunda motoruma kavuştum

Merhaba arkadaşlar, Daha önce buradan başlık açıp sizin fikirlerinizi almıştım. Bir ara Triumph Tiger, bir ara 2012 model V strom almayı düşünmüş, bu motorları Honda Varadero ile kıyaslamıştım. Dün motor fuarından çıkıp Kızıltoprak'taki Mototal'e gidip 0 KM Honda Varadero aldım. Rengiz beyaz...
  4. cosbycik

0 KM Suzuki DL 650 mi - Honda Varadero mu =

Merhaba Arkadaşlar. Fuara çok az zaman kaldı. Daha önce Varadero ile Triumph Tiger arasında kararsız kalmış ve forumda bu konuyu sizlerle konuşmuştum. Tiger ı eledim. Varadero ile DL 650 arasındayım şuanda ve Martın 1 inde fuarda büyük bir ihtimalle birini alacağım. V Strom kasa değiştirdi...
  5. cosbycik

0km Varadero mu Triumph Tiger 800 Mü ?? Yardım Edin Lütfeen.

Merhaba Arkadaşlar. Fikrinizi almak istediğim konu şu; Mart ayının ilk haftası kendime yeni bir motor alacağım. 2 model arasında kararsız kaldım. 1. modelim honda varadero 2. si Triumph Tiger 800 xc (ABS siz) Sizce hangisi daha mantıklı ? varadero 27.000 TL Triumoh 30.000 TL -- ikiside 0 km...

Yeni mesajlar