Arama sonuçlarınız

1. NostaljiASYA

Deer 152 performans arttirma

Merhaba 1 yıldır kanuni deer kullanıcısıyım 6 7 ay önce motor kitlemesinden kaynakli motoru garaja çekip kendim yapmıştım rengini falan degiştirdim şuan türünün en iyisi :) Ama güç konusunda sıkıntıları var son zamanlarda çekişi düşmüştü debriyaj balatasi bitmiştir diye debriyajını degiştirdim...
  2. NostaljiASYA

Scooterdan vazmı geçmeli Vitesliyle devam mı etmeli ?

Merhaba şimdi burda vericeğiniz cevaplar benim için çok önemli, 2 senedir 125 150 cc arası sürekli olarak scooter kullandım artık scooterım yok sattım şimdi tekrar scooter mı alayım yoksa cbr 125 çakması bir motor var onu mu alayım vitesli alıpta kullanmasının sıkmasından korkuyorum :silent:
  3. NostaljiASYA

Kanuni hussar egzoz patlatıyor

Merhaba geçen ay motorumu satıp kanuni hussar aldım 2004 model 12 bin km'de çok temiz kullanılmış, motor sesinden başka ses gelmiyordu fakat motor aldığımda 70 i geçemiyor ve 70 e geldiğinde kendini yavaşlatıyor gaz yemiyordu hava filtresi ve bujiyi değiştikten sonra 90 a kadar çıkabildim ama...
  4. NostaljiASYA

Anca tanışabildik

Öncelikle herkese merhaba ben istanbulda yaşıyan 16 yaşında bir öğrenciyim okul yüzünden anca tanışabildik :) Yaşımdanda anladığınız üzere ehliyetim yok ama bütün ekipmanlarımı takarım özellikle kaskımı hiç çıkarmam kasksız bi tuhaf hissediyorum kesinlikle apaçi değilim :) doğru düzgün...

Yeni mesajlar