Arama sonuçlarınız

1. ozgur77

KYMCO Markası ve Modelleri Hakkında

Arkadaşlar bu Kymco markası hakkında bilgisi olan var mı? Modelleri fena görünmüyor ama marka hakkında hiçbir bilgim yok. Sanki Çin mallarından biraz daha kaliteli ve çin mallarına göre biraz daha pahalı gibi.. Kymco modellerinden kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini bilmek isterim. Bu arada...
  2. ozgur77

Motorun HP'sini Belirleyen Nedir?

Merhaba arkadaşlar, Aynı cc'de olan motorlardan kimisi daha düşük kimisi daha yüksek beygir gücünde olabiliyor. Motorda beygir gücünü belirleyen şey nedir?
  3. ozgur77

Bir Motosikletin Nakliyesi Nasıl Olabilir?

Merhaba, Bir şehirden başka bir şehre gitmesi gereken bir motor (scooter) var. Mesafe uzak, yani scooter ile gidilemez. Bu motorun nakliyesi nasıl olur? Kargo firmaları taşır mı? Ya da otobüs firmaları bagajına almayı kabul eder mi? Bu iş en az masraf ederek nasıl halledilebilir?
  4. ozgur77

İkinci el motosiklet alım-satım masrafları ne kadar?

Merhaba, İlk kez motor alacağım için bilmiyorum. İkinci el motor alım-satım masrafları nelerdir ve toplam ne kadarı bulur? Motorun cc'sine ya da fiyatına göre değişir mi yoksa sabit midir?
  5. ozgur77

Scooterlarda Soğutma Sistemi Ne Kadar Önemli?

Merhaba arkadaşlar, 150cc'nin altında olmayan bir scooter almayı düşünüyorum. Daha çok şehir içinde kullanacağım ama eminim ki 200-300 km'lik uzun yolculuklara çıkmak isteyeceğim zamanlar olacaktır. Ya da uzun mesafeli turlara katılmayı düşünebilirim ilerde. Uzun yolda scooter'ın hava soğutmalı...
  6. ozgur77

PIAGGIO FLY 150'Yİ NASIL BİLİRSİNİZ ?

Merhaba Bir scooter almayı düşünüyorum ve ekim ayında geleceği söylenen Keeway Matrix 150'yi bekliyordum. Daha öncesinde fiyatından dolayı Piaggio düşünemiyordum ancak şimdi kampanya yapmış ve tüm modellerde peşin fiyatına 18 ay taksit var. İstanbul'da değilim ve bulunduğum şehirdeki bayii...
  7. ozgur77

KEEWAY'DEN YENİ BİR SCOOTER MODELİ: "MATRIX 150"

Merhaba, Tam Keeway ARN 125 almaya karar vermiştim ki Motomax'ın sitesinde gelecek modeller arasında Keeway Matrix 150'yi gördüm ve tipi çok hoşuma gitti. Teknik özelliklerle ilgili bilgiler henüz girilmemiş olduğu için Keeway'in kendi sitesi keewaymotor.com'a baktım ama Matrix 150 modelini...
  8. ozgur77

Koçbank'tan her marka motosiklet için motosiklet kredisi !!!

Merhaba, Bir süredir alacağım ilk motora karar vermek için kafa yoruyor, soruyor soruşturuyor ve elbette hangi motoru alırsam alayım en uygun fiyata almanın yollarını araştırıyorum.. Bildiğiniz gibi belli markalar dışındaki motosikletler için hiçbir banka taşıt kredisi vermiyor. Ancak ben...

Yeni mesajlar