Arama sonuçlarınız

1. cihan54

"Kadıköy'de sabaha karşı motorcu vahşeti"

HABER LİNKİ Avukat Selçuk Güven, Kadıköy Caferağa’da sabaha karşı dehşeti yaşadı. Arkadaşıyla gittiği barda tartışma yaşayan Güven’in yolu, bar çıkışında tek tip motorcu kıyafeti giyen 10 kişilik bir grup tarafından kesildi. Öldüresiye dövülen ve 11 yerinden bıçaklanan Güven’in cüzdanı ve...
  2. cihan54

İlanlarda Yeni Bir Furya Yeni Bir Soluk!!

Son zamanlarda motosiklet ilanlarında sıkça karşılaşmaya başladığım ve mide bulandırmaya başlayan bir mevzu var; ::angry2::::angry2:: "Orjinal Km'de Motor! SADECE DEPO BOYALI OLUP SORUNSUZDUR ORJİNAL KM DE HASAR KAYDI OLARAK SİGORTADAN ÖDEME ALMAK İÇİN SAHTE KAZA DÜZENLEMİŞLER AMA ALAMAMIŞLAR...
  3. cihan54

Motosiklet Mutluluktur :)

Naçizane evlilik teklifimiz efendim. Mutluluğumuzu sizlerle paylaşayım istedim. ::utangac:
  4. cihan54

Satılık - "IXS Pure Race" deri mont

Sahibinden ilanı için TIKLAYIN 221771289 ::sm_smile
  5. cihan54

8. Geleneksel Sakarya Uluslararası Motosiklet Festivali

Saygıdeğer Motosiklet Tutkunları Bu yıl 8.'sini düzenlemekte olduğumuz motosiklet festivalimize, motosiklete gönül vermiş tüm camiamız davetlidir. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri bekleyen birbirinden güzel etkinliklerle, doğayla iç içe olacağınız özgürce kamp yapabileceğiniz ve bir yılın...
  6. cihan54

8. Geleneksel Sakarya Uluslararası Motosiklet Festivali

Saygı değer Motosiklet Tutkunları Bu yıl 8.'sini düzenlemekte olduğumuz motosiklet festivalimize, motosiklete gönül vermiş tüm camiamız davetlidir. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri bekleyen birbirinden güzel etkinliklerle, doğayla iç içe olacağınız özgürce kamp yapabileceğiniz ve bir...
  7. cihan54

Satılık - Arai Rebel Chronus Black Kask

Kask, 2014 yaz sezonu sonunda alınmıştır. Düşmesi çarpması bulunmamaktadır. Her gün temizlenmiştir ve kılıfında muhafaza edilmiştir. Üzerinde pinlock bulunmaktadır. Aynı anda hem maske hem balaklava takılarak kullanılmıştır. Tarz değişikliğine gittiğim için satıyorum. İlan linki --> 215530362
  8. cihan54

Bu Kaskın markasını bilen?

Bana bu Kaskın markasını söyleyebilecek arkadaşım var mıdır ??
  9. cihan54

iayvaz-fz8 Arkadaşımızı Kaybettik :(

Forum üyelerinden iayvaz-fz8 (İsmail AYVAZ) arkadaşımız geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. :pale: Haber başlığı için TIKLAYINIZ Kendisine Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlıklar diliyorum. :pale:
  10. cihan54

Küçük bir EGE - AKDENİZ turu

Herkese selamlar sevgili iki teker sevdalıları Belki bazı arkadaşlarımın fikirleri olur, görmek ister diyerekten kimseyi sıkmadan geçtiğimiz hafta yaptığımız tur-tatil programını ve fotoğraflarını elimden geldiğince sizlerle paylaşıyorum... Turumuz 9 gün süreli ve takriben 2500km civarıdır...
  11. cihan54

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun...

Arkadaşlar, kandilinizi en içten duygularla kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Yüce Allah (c.c.) dualarınızı kabul etsin, Regaip kandiliniz mübarek olsun inşallah... ::sm_smile
  12. cihan54

Zonguldak'ta Kaza :(

Kozlu beldesinde meydana gelen trafik kazasında işçi servisinin altında kalan motosiklet sürücüsü öldü, kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kozlu beldesinde meydana gelen trafik kazasında işçi servisinin altında kalan motosiklet sürücüsü öldü, kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi...
  13. cihan54

Fazer + Ege + Yılbaşı = "Küçük bir kış kaçamağı..."

Herkese selamlar motordaşlar; sayın "yolda gördüğümde selam verdiklerim" , saygıdeğer "aynı yola baş koyduğum güzel insanlar" :mrgreen: 1-2 saat önce tamamladığım bir turumun da başlığını ayağımın tozuyla (Tekerimin tozuyla :P) Açayım dedim. Çünkü üzerimde bi yük olacak zamanla... Sebebi de, bu...
  14. cihan54

Koruma Takozu Çalışması

Herkese selamlar arkadaşlar. ::sm_smile Bir süredir aklımda olan bir projeyi hayata geçirdim ve bugün tamamladım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Belki yararımız dokunur. (Veya belki bir gün birkaç tane daha üretip ihtiyacı olan kişilere tedariğini sağlayabilirim ::sm_smile) Çalışmamıza malzeme...
  15. cihan54

FZ6 Fazer - Fazer 8 & XJ6 Diversion F Karşılaştırma

Öncelikle ben FZ6 Fazer kullanıcısıyım. FAZER 8: Fazer'ımda da Yoshimura var, test ettiğim Fazer 8'de de Yoshimura vardı. Buradan başlamam gerekirse, egsoza karşı karakterleri çok farklı amcaoğullarının :) 6 uğultulu ve sektesiz ses verirken, 8 rölantide daha çok iki silindir havası veren...
  16. cihan54

Boğaziçi Köprüsü'nde acı kaza!

Anadolu yakasına görev için geçmeye çalışan polis memurunun kullandığı motosiklet, Boğaziçi Köprüsü girişinde başka bir motosikletle çarpıştı. Kazada, İsmail Yıldırım isimli trafik polisi şehit oldu. Aynı kazada dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı ise hafif şekilde yaralandı. 'Şahin' olarak...
  17. cihan54

Satılık - 2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS

Arkadaşlar; tarz değişikliği sebebi ile motorumu satışa çıkardım. Umarım alacak olan arkadaş da hayrını görür... ::sm_smile İlan için TIKLAYIN...
  18. cihan54

Sıcağı Sıcağına Ege Turu

Evet sayın MT ailesi. Ayağımın tozuyla raporumu sunayım da üzerimden atayım :) Çok fazla yer gezemesem ve çok fazla fotoğraf çekemesem de elimdekileri değerlendireyim... :cat: ilk çıkış Sakarya'dan şafak sökerken motoru yükleme ve son kontrolleri yaparak tek kişilik dev kadro bendeniz Cihan ve...
  19. cihan54

7. Uluslararası Sakarya Motosiklet Festivali 2013

7.'sini düzenleyeceğimiz uluslararası motosiklet festivalimize tüm motosiklet sevdalısı dostlarımızı bekliyoruz. Festival Alanı: Poyrazlar Gölü Festival Tarihi: 16-17-18 Ağustos 2013 - Ücretsiz Kahvaltı - Yarışmalar ve Sürpriz Ödüller - DJ Parti - Canlı Performanslar - Gösteriler - Sınırsız...

Yeni mesajlar