Arama sonuçlarınız

1. O

AntaLyaLı MotorcuLar LütfeN bİ baKarmıSınıZ...

saygı değer antalyalı sporsport motorcu arkadaşım lütfen bana yardım edersen sevinirim benim bir super sport motorla fotoraf çektirmem gerekiyor dilersen motoruna benzinde attırırım ama ltfen bana motoruyla fotoraf çekmeme izin verecek arkadaş alta no sunu yazarsa sevinirim yada 05382555176...
  2. O

Millet bi bakarmısınız çok önemli yardımcı olurmusunuz lütfen

Yamaha yzf 125r birde suzuki gsx-r 600 ortalama ne yakar bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.
  3. O

Motorcular Sizden bi ricada bulunabilirmiyim...

ben antalya muratpaşada oturuyorum süpersport motorları olanlar sadece motorunuzla bir kaç kare almak istiyorum yani motorunuzla fotoraf çekmek istiyorum yardım cı olmak isteyen varsa 5 dk sürmez sadece fotoraf çekicem 1 kaç kare yardımcı olmak isteyen varsa 0538 255 5176 yı çaldırarak yardımcı...
  4. O

Egzoz hakkında bilgisi olan varsa bakabilirmi.

merhaba arkadaşlar ben ocakta inşallah yamaha yzf r125 alıcam bu makineden aynı şu sesin çıkmasını istiyorum http://www.youtube.com/watch?v=4WRTGNijRoI BU SES NASIL ÇIKAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  5. O

Yamaha Yzf 125r Kullanıcıları Yardım

merhaba motor tutkunları merakım super sport motorlarda inşallah ocakta alıcam ama karar veremedim bütcem yamaha yzf 125r ye yetiyor siz ne önerirsiniz.bide yamaha yzf 125r nin yakıt tüketimini bilen varmı ve bu motordan şikayeti olan.Bide arkadaşlar ben bu motorla zonguldak-antalya arası...