Arama sonuçlarınız

1. B

2007 r6 performans düştü :(

Merhaba arkadaşlar ben 2007 model yamaha r6 kullanıcısıyım motorumu 1.5ay önce aldım son 2 gündür performasda düşüş oldu deviri eskiye göre cok daha yavaş alıyor arkamda biri varken hızlı gaz açtıgımda önü kalkıyordu ama şuan zorla devir yükseliyor( eskisine göre ) ne oldugunu anlamadım bile...
  2. B

enjeksiyon ayarı nasıl yapılır

merhaba arkadaşlar benim bir problemim var yzr125 kullanıcısıyım niyeti bozup adana el yapımı eksoz taktım ses 125ccye görer cok iyi ancak motorun performansı düştü bir müddet araştırdıktan sonra eksoza göre enjeksiyon ayarının yapılması gerektigini gördüm hemen yetkile servise gittim adam yag...
  3. B

15hp den 109 hp geciş tereddütü

Merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim kendimi tanışma başllıklı konuda anlattım. sizlerden özellikle büyük motor kullanıcılarından almam gereken bir kaç nasihat var. öncelikle ben yamaha ybr 2011 kullandım daha sonra yamaha r125 modeline gectim.şuan kullanmaktayım ve motordan çok memnunum...
  4. B

merhaba

slm arkadaşlar foruma yeni katıldım. adım burhan 1988 dogumluyum yamaha r125 kullanıcısıyım milli egitim bakanlıgında memur olarak calıişmaktayım.

Yeni mesajlar