Arama sonuçlarınız

1. Alikenan

Haftasonu terapisi

Geçen haftasonu ve önceki haftasonu olan 2 adet gezide kaydettiğim videolardan bi derleme yaptım Bazı arkadaşların ki kadar profesyonel olmasa da idare eder diye düşünüyorum şimdiden iyi seyirler ::asker::
  2. Alikenan

Ortaya karisik video :)

Kendi kendimize kaydettigimiz bazi videolardan kisa bir derleme yaptim. Fazla aksiyonlu bir video degil ama bunaltici oldugunu da sanmiyorum Yuksek cozunurlukte izleme imkaniniz varsa daha keyifli iyi seyiler. videoyu acamayan olursa bu da direk linki; https://www.youtube.com/watch?v=oCx10n0oTW4
  3. Alikenan

***CALINDI*** 2008 R1 - Kirmizi/Beyaz

Aksam itibariyle Anadolu yakasindan (Goztepe) arkadasimizin motoru calinmistir. Evinin altinda ki garajin kilidini patlatmak suretiyle garaja girip motoru goturmusler. 2008 kirmizi-beyaz R1 goze batan ozellikleri farlarinda angel... elcikler wilson tenis raketi elcigi. Goren, duyan veya bilgisi...
  4. Alikenan

Kendi kendimize bir kac resim

Gunaydin herkese... Gecen ay 2 farkli fotografci arkadasla resimler cekmistik, bence guzel olanlardan bir kac tanesini secip sizinle paylasayim dedim... Resimlerde ben, kardesim Omer ve Serkan mevcut. Iyi seyirler Fotografcilar Miguel Carminati ve Nazan Eksioglu
  5. Alikenan

Yaptığımız bazı çekimlerin mix'i (video)

Selamlar arkadaşlar, bir süredir elimde olan bazı videolarımızı değerlendirmeye karar verdim. iyi seyirler... Dip not: Elimde düzgün bir video editleme programı olmadığı için hem ses hem görüntü kalitesi düşük oldu malesef. ama düzgün bir programı olupta gönderirim diyen olursa tekrar...
  6. Alikenan

Satilik 600f, cok ozel bir makine

herkese selamlar... kardesimin motoru satiyoruz. piyasadaki 600f'ler den farkli, hem cok saglikli hemde ekstrasi bol bir makinedir. resimlerde belli ediyor kendini zaten. not: ilandaki no kardesimin, isinden dolayi bazen teli kapali oluyor. oyle bir durumda mesaj atarsaniz size donus yapar...