Arama sonuçlarınız

1. arkeolog4

aprilia

Merhaba arkadaşlar. Aprilia Pegasso hakkında bilgi alacaktım. Servis sorunu yaşanıyor mu? Yakıt sarfiyatı ne kadar? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. PS: Cebimde 7000 ytl var bu paraya aprilia pegasso alınır mı? yoksa önerebileceğiniz 650 lik başka enduro var mı. Yardımlarınız için teşekkür...
  2. arkeolog4

Honda CG 125

Honda CG 125 !!! SATILDI !!! Marka: Honda Model: CG 125 KM: 18000 Renk: Kırmızı Fiyat: 2.450YTL Açıklama:FİYATI DÜŞÜRDÜM!!!!...Kesinlikle kurye motoru değildir. Motor kapalı garajda muhafaza edilmektedir. Tek kelimeyle kusursuzdur. Motor koruma demiri takılıdır. Arka lastik (iç-dış) yeni...
  3. arkeolog4

Kask Buharlanması

Slm Arkadaşlar: Geçen haftalarda yağan yağmur dolayısıyla oluşan soğuktan ötürü kaskım çok buharlandı :pale: Kaskın vizörünü biraz araladım oradan da yağmur girmeye başladı. Sorun acaba kaskımın havalandırmasında mı yoksa ben de mi :) Bu arada kaskım Lazer Full Face Vertigo... PS: Acaba su...
  4. arkeolog4

slm arkadaşlar

Nasılsınız Motor kardeşleri :king: Arkeolojiyi seven ve arkeolojiyle ilgili turlar düzenlemek ve yakın çevremizi gezmek nasıl bir fikir acaba :cat:

Yeni mesajlar