Arama sonuçlarınız

1. rgnkr

Moto Video Blog Yapmaya Başladım

Yurtdışında oldukça popüler olan ve bizim ülkemizde de yeni yeni yapılmaya başlanan moto vlog işine ben de gireyim dedim. Zaman zaman motosiklet üzerinde konuşarak videolar hazırlıyorum. Eğer bakmak isterseniz kanalım burada: http://www.youtube.com/channel/UCUakgpePVXZchJrMz7Beo0A/...
  2. rgnkr

27 Kilometredeki sıfır HONDA yolda bıraktı!

Olay bu akşam 6'dan sonra oldu. Henüz 27 KM'de olan (evet 27! 27000, 2700, 270 değil, 27!) Honda CBR 250r ile bugün akşam işten çıkıp Kadıköy'e doğru ilerlerken eksi Bostancı Karakolunun oradaki yokuşta motoru stop ettirdim (acemiyim). Yokuşta kaldıramadım. Olur böyle şeyler deyip tekrar marşa...
  3. rgnkr

Son zamanlarda A2 ehliyet alan?

Arkadaşlar yarın a2 ehliyetimi almak için karakola gideceğim. Yalnız bunlar e-devletten verilen sabıka kaydını kabul etmiyormuş bildiğim kadarıyla. Devlet kendi belgesini kabul etmiyor, neyse... Şimdi 1-2 yerde kabul ediyorlar diye okudum, sürücü kursum da ederler belki demişti. B sınıfı...
  4. rgnkr

Aralık Sonu Satın Alınan Motorda Sigorta Sorunu

Selam, bir sorum var çaylaklığıma verin. Yarın bir aksilik olmazsa motosiklet satın alacağım. Yalnız ruhsattı, plakaydı ilk defa çıkartacağım için bilgisiz ve tecrübesizim. Şimdi bu sigortalar 6 aylık oluyormuş diye bir bilgi var aklımda ki ne kadar doğru bilemiyorum. Nasıl bu iş, Ocak - Haziran...

Yeni mesajlar