Arama sonuçlarınız

1. B

Cross Tavsiyesi ?

Merhaba arkadaşlar.Uzun süren araştırmaların sonucunda hayla bi karara varmadım.Aklımda bir kaç model var alacagım motor ile araziye sıkça çıkacagım hızlı olmasına gerek yok.performansı yüksek olsun saglam olsun yeter.he biraz da ekonomi :) 1.)mondial X-Treme corss 150 cc'lik 2.)kanuni cross 150...
  2. B

cbf150-ybr125-tvs150-puma 150 anket

merhaba. hız,güç,rahatlık bakımından en ideal seçim hangisi olur sizce?
  3. B

cbf150-ybr125-tvs150 anket!

merhaba. bu 3 motor arasında sağlamlık,güç ve rahatlık ile ilgili bir oy vermeniz gerekse hangisini seçerdiniz. Seçin!
  4. B

honda cbf 150-kanuni puma 150-yamaha ybr125

merhaba arkadaşlar... bu 3 motordan hangisi daha sorunsuz,rahat ve sağlamdır... teşekkürler
  5. B

CBF 150 kullanıcıları buraya lütfen

merhaba arkadaşlarım, arkadaşlar öncelikle bu motor ile meraklarım var. (kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim) motor 3800 tl lik fiyatının hakkını veriyor mu? hızı,tırmanışı,dayanıklılıgı iyi mi? bilgi paylaşan paylaşmayan herkese teşekkürler.
  6. B

CBF 150 kullanıcıları buraya lütfen

merhaba arkadaşlarım. Honda cbf 150 adlı motorsiklet hkkında merak ettiklerim var. Kullanan arkadaşlara soruyorum nasıl bir motorsiklettir bu.3800 tl parasının hakkını veriyor mu? Hız,tırmanma,sağlamlık hakkında bu motordaki düşünceleriniz. yorum yapan yapmayan herkese çok teşekkürler.:)
  7. B

Hyosung rx125--kanuni cross 250--ramzey cross 200

Merhaba millet, uzun zamandır size rahatsızlık veriyorum ama ne yapayım istedigim cevabı bulamadım. Ben 2. el bir cross alamk istiyorum.bu 3 modelden birini alacagım.genelde arazide kullanacagım. SİZCE HANGİSİNİN ARAZİ PERFORMANSI DAHA FAZLADIR?
  8. B

ramzey 200cc cross vs kanuni 250cc cross

merhaba kısa zaman sorna bu iksiinden birini almayı düşnüyorum. mtoorumdao lmaı gereken özellikleri ksıaca anlatayım. 1)ben genelde arazide gezeceğim sağlam ve güçlü çekişili olmaı lazım 2)otoyola fazla çıkmayacagım ama az da olsa yolda da gitmesini bilmeli. 3)fazla param olmadıgı için bunarı...
  9. B

Kanuni enduro 200 mü ramzey enduro 200 mü?

merhaba arkadaşlar bu iki modelı arazide karşılaştırırsak hangisinin tırmanışı daha iyidir? bu iki modeli arazide karşılaştırsak hangisi daha saglamdır? TEŞEKKÜRLER
  10. B

ASYA TAY 200 NASIL BİR MOTOR?YORUMLARINIZI SAYGIYLA OKURUM

Merhaba Arkadaşlar Bu sıralar motor alamyı düşünüyorum.Amaa ne alacagıma kara vermeedim.Cross-enduro tipi 4000 tl ye kadar birşey olsun istiyorum. Asya tay 200 geldi aklıma.Bu motorun iyi ve kötü yanları nelerdir?Şimdiden teşekkürler
  11. B

Yahamah DT 125 R dağa taşa vurulur mu?

Merhaba arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucunda kendime uygun motor olara yamaha DT 125 R yi seçtim. Hem fiyatı da uygun(2. el aalcagım) Sizce bu motor nasıldır? Dagda bayırda rahat gider mi?
  12. B

WR 125 R hakkındaki düşünceleriniz?

MERHABA ARKADAŞLAR.yamaha WR 125 R almayı düşnüyorum.İyi ve kötü yanları nelerdir?şimdiden teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ---------- Yok mu hiçbir arkadaşımın fikri.Bu forumda hiç adam gibi endurocu yok muu?
  13. B

Cross almayı düşünüyorum.Yardım

Merhaba arkadaşlar.maddi durumum kısıtlı oldugu için 2-5 -3 milyara kadar cross alamyı düşnüyorum.Ramzeyin 150cc crosuna baktım güzel görünüyor.Fiyatıda uygun.Sizin bana önerileriniz varsa 3000tl ye kadar yazabilirsinizzz.Yardım bekliyorum.:) ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38...

Yeni mesajlar