Arama sonuçlarınız

1. B

Kawasaki Z800 - Bu parça ne işe yarar?

Merhaba arkadaşlar. Kawasaki Z800 kullanıcısıyım. Bugün motosikletimi arka sehpaya alırken salıncağı altından ve üstünden kavrayan parçanın alt kolunu kırdım. Alttaki ilk resim sağlam olan tarafın resmi. İkinci resim ise kırılan tarafın resmi. Ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama o parça...
  2. B

Hız limitleri yüzünden motosikletten soğumak.

Merhaba arkadaşlar. Belki çocukluktan beri hepimiz yüksek hızlara çok kısa sürelerde çıkan yarış motosikletlerinin hayalini kuruyoruz. Fırlatılmaya hazır ok gibi duran 600 cc ve üzeri yarış motosikletlerini görünce veya egzoz seslerini duyunca kendimizden geçiyoruz. Bazılarımız hayallerine...
  3. B

İlginç bir kaza?

http://www.youtube.com/watch?v=4nu2hNqtiOo#t=226 Admin gibi sorayım :). Sizce neden düştü? Düzenleme: Videonun 3:46'ıncı saniyesinden başlatan linki gömmüştüm. Site öyle çalıştırmıyormuş. Doğruca link ekledim. :/
  4. B

Motosiklet İle Polisten Kaçmak

Bu ara polisten kaçan motosikletli videoları izliyorum. Bir kaçını paylaşayım. Olayın öncesini bilmiyoruz ama motosikletli bir yerlere çarpmış anlaşılan; CBR 1000 RR sanırım. Bu da R6'lı bir kardeşimiz :) Tabii Amerikan polisi bu. Araçları güçlü, imkanları çok. Her zaman karadan takip...
  5. B

Honda Slr 650

Sayın ustalarım şehir içi kısa mesafe ve şehirler arası uzun mesafe kullanım için Slr 650 almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım 125 cc motorsikletim şehirler arası yolculuk için yeterli değil. Sağ şeride mahkum yolculuk yapmak istemiyorum. Biraz daha yüksek cc ye terfi etmem gerekiyor. Bu...