Arama sonuçlarınız

1. U

Motordan Gelen Ses ( Ses Kaydı Var )

Arkadaşlar motordan şıkırtı gibi bir ses geliyor ses kaydını yükledim sizce ne olabilir ? Ya da ben mi kuruntu yaptım :) https://clyp.it/tikkg2go
  2. U

Lastik Tavsiyesi

Boyut olarak Arka Lastik:100.90-18 , Ön Lastik:3.0-18 yazıyor , çok uçmadan fiyat performans ürünü lastik tavsiyelerinizi bekliyorum :P
  3. U

Zincir ses yapıyor , zincir kaydırma plastiği düşmüş ( Resimli )

Zincir kaydırma plastiği düşmüş , servisinde de yok , başka servislere baktım buna uyan lastik yok malesef ,çat çat çat çok ses yapıyor sürekli arka mafsala vuruyor , biri triger kayışı sar iyi olur dedi , size de danışmak istedim :) İlk resim normal hali , ikinci resim elimde zinciri kaldırıp...
  4. U

Karbüratörde Çatlak mı var ? ( Resimli )

Motosiklet uzun süre yatmış ve karbüratördeki benzin boşaltılmamış , baktığımızda böyle bi leke vardı , sizce çatlak mı var yoksa uzun süre yatmadan mı kaynaklı ? Bu arada üstündeki çiziklere ben dokundum
  5. U

Marş motoru sorunu - Resimlerini Ekledim

Marş basınca boş dönüyor ateşleme sağlamıyor marş motorunu söktüm dişlidendir diye düşünüyorum , sizinde fikirlerinizi almak istedim , acaba kömürden olabilir mi yoksa bu dişlilerde mi sorun , sanki dişli sıyırması gibi görünüyor
  6. U

Arora AR 200-11 TIGER mi Mondial 150 MC-X mi ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar :king: , 1 hafta içinde motor almayı düşünüyorum bu 2 motor arasında kaldım , fiyatları hemen hemen aynı , mondial 162 cc , biri 14 hp biri 15 hp fakat çekişleri arasında fark varmıdır arorada tork bilgisi yok malesef , sağlamlık kullanış açısından ne dersiniz ...

Yeni mesajlar