Arama sonuçlarınız

1. A

YUASA YTZ7S Akü hakkında.

Selam Arkadaşlar Akü aldım üzerinde XC1348 kodu yazıyor, üretim tarihi hakkında net bir bilgi bulamadım. Fikri olan var mı?
  2. A

egzos hakkında...

selam arkadaşlar headrs ile egzosun birleştiği yerde ufak bi kaçak var sanki. oraya ne yapabilirim? bu kömür sobalarında kullandığımız bantlardan sarsam nasıl olur?
  3. A

hayabusa için egzos önerisi...

selam arkadaşlar 2007 hayabusam var. üzerinde yoshimura tri oval çift egzos var ama sesinden memnun değilim. bir arkadaş linkteki egzslardan önerdi...
  4. A

Suzuki Hayabusa amortisör keçesi

selam arkadaşlar 2007 model hayabusa motorumun ön amortisr keçesinin değişmesi gerekiyor. Karaköy Ata Motor Suzuki servisi uygun bir fiyat verdi fakat servis hakkında bilgim yok. Önerirmisiniz? tşklr.
  5. A

yine motor kazası....

http://www.haberler.com/kucukcekmece-de-motor-kazasi-1-olu-2964659-haberi/ bizim arkadaş görmüş üzerinde gazete kağıdı yerde öylece yatıyor demişti, gören arkadaşda tam motor alma arefesindeydi ve vazgeçti. kaskı bir tarafa fırlamış kazada, rahmetli arkadaş sanırım kask ı bağlamamış :( Allah...
  6. A

SHARK RSI kullanan varmı çok acil arkadaşlar...

SHARK RSI alacağım yurtdşından 370 TL ye. nasıl bir kask kullanan varmı ? acil yardımlarınızı bekliyorum. Carbon&Aramid Dış Kabuk Sharp Testinden 4 Yıldız Komple Çıkarılabilir İç Padler Geniş Görüş Açısı Kusursuz Ses Yalıtımı Tek Dokunuşla Söküp-Takılabilen Vizör Sistemi Çizilmez ve Buhar...
  7. A

Shark, AGV, Airoh...

Selamlar arkadaşlar. SHARK S800: 250 TL AGV GP-1 R : 200 TL Airoh AIROH KR : 123 TL Bu kaskları kullananlar varmı arkadaşlar? Yada bunların dışında önerebileceğiniz bir kask varmı? fiyat olarak biraz daha üstü olabilir. 1-2 Kendim kullanacağım sonrasında artçı kaskı yapıp kendime daha üst...

Yeni mesajlar