Arama sonuçlarınız

1. orhunorhun

SKYTEAM ST 200 ARIYORUM ADANA

ARKADAŞLAR SKYTEAM ST 200 MOTOSİKLET ARIYORUM RUHSATLI OLURSA ADANA İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ...
  2. orhunorhun

SKYTEAM ST 200(ADANA)

adana içi satan olursa ulaşabilirmi??
  3. orhunorhun

YAMaHa aeRox 100 satılık veya CROSS takaslı (ADANA)

mt aracılıgıyla gelen arkadaslara ikramım olur.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-aerox-100cross-takasli-75519649/detay
  4. orhunorhun

Aerox 100 kayış degişimi ve titreme sorunu..

arkadaslar yamaha aerox motorumun kayışını bugun titreme sorunu yüzünden ustayla degiştirdik fakat titreme kesilmedi ve son hızlarda motor gaz kesiyormus gibi oluyor sizlerinde görüşünü almak istedim çünkü ustaya göre motor iyi calısıyor ve titreme yok bana göre farkeden pek bişe olmadı kayıstan...
  5. orhunorhun

karbüratörün benzini dısarıya kacırması..

arkadaslar öncelik herkese iyi günler..motorun hız keserken bogulmasından dolayı karbüratörü az önce söktüm(benzin az geliyordu ona bakim dedim)tekrar taktıgımda ise karbüratörün alt tahliye borusundan cok fazla benzin dısarıya atıyor ve benzini kapatmasam tüm depo birkac dakika içinde...
  6. orhunorhun

YAMAHA aerox 100(yüksek cc takaslı)

merhaba arkadaslar cc yükseltmek için motorumu satıyorum..takasta düşünüyorum.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-aerox-100-51764876/detay/
  7. orhunorhun

karbüratör ayarı!!!!!!

arkadaslar gecenlerde karbüratörüm ıslandıgından dolayı(yıkarken su kacırmısım :D) tamirciye götürdüm ve bana karbüratörü temizledigini söledi ama motoru aldıgımda hiç gaz yemiyor ve boguluyordu 1 2 saat gecmeden tekrar götürdüm tamircimin agzıyla ''körbüratöründe bişe yok temizledim yeni boji...
  8. orhunorhun

acil yardım..

dün aksam motoru temizledm ve sonrasına calıstıramadım görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..(karbüratöre su kacmıs oldugunu düşünüyorum ben ama sizlerede sormak istiyorum) :)
  9. orhunorhun

yamaha aerox 100 yardım

arkadaslar arka amortisörüm patladı ve suanda piyasada uygun amortisör bulamıyorum bilgisi olan arkadaslar varsa yönlendirebilirmi acaba..ayrıca şasede de esneme oldu galiba nasıl giderilebilir..

Yeni mesajlar