Arama sonuçlarınız

1. F

bu CB 125 e gerçekten boyle mi üstadlar?

oncelikle yaziyi okuyup yardimci olan ustadlara tesekkurlar.Arkadaşlar geçtigimiz agustos ayinda ev borcundan dolayi ybr mi (8000km) ve arabamizi satmiştık. Su an tekrar bi motor almayi düsünüyorum. taksitle cb 125e almak istiyorum. dün KISA bir test sürüşü yaptım. lakin motor rodajda oldugu...
  2. F

Ybr lere bakın hele bi :)

Arkadaşlar geçen Ağustosta ybr mi sattıktan sonra duramadım ve tekrar almaya karar verdim bi bakın hele hangisi daha hoş sizce? 4 modelden.. Şimdiden sağolun üstadlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemiz-gel-gor-104762308/detay/...
  3. F

burdur çevresi (ısparta - antalya)

arkadaşlar 3700 e kadar bütçem var cb125 e cbf 150 ybr 125 esd satan var mı(forumdan)?
  4. F

Cbf 250 Sorunsuz mudur?

Arkadaşlar ybr ile 8000 km bi tecrübem var , sınav senesinde olmam dolayısıyla sattım motoru.Yalnız sınavdan sonra tekrar alacağım, ybr alabilirim tekrar çünkü tek sorununu görmedim, yalnız 125 lik te biraz sıktı beni cbf 250 de bana çok iyi gelecek diye umuyorum öyleki bu cbf ler en az 6...
  5. F

ZongShen mİ ! ?

Arkadaşlar yakın arkadaşımdan 3250 tl ye bu motoru alma ihtimalim var ama alsam sıkıntı çıkarır mı diğer motorlar gibi? Bir bilgisi olan var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zongshen-post-modern-fenomen-92984571/detay
  6. F

Cbr 125R 44000 km!

Arkadaşlar 98802660 numaralı ilan var sahibindende , telden girdiğimden link atamadım, bakımlı tertemiz gözüküyor, ben ybr ile 10000 km yaptıgıma göre yılda, 44000 çokta değil aslında, bi baksanız ilana, 3750 fiyat çekmiş çok gibi biraz da :)
  7. F

Hayat için önemli..

Arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım var ve tavsiyemi dinlemiyor.arkadaşın 4000 ,5000 km 100 lük cup motoruyla tecrübesi var ve bu sene mezun olmasıyla beraber 600lük motor alacak, ben alma diyorum ama anlatamıyorum, bi uyarı yaparsanız ? Yada yeter mi tecrübesi :p gönlü olsun diye yazdım...
  8. F

Dayanamadım ve sonunda...

Alacağım.Arkadaşlar ybr mi sattıktan sonra cbr600 f alacakken benzin fiyatları dolayısıyla vazgeçtim ve yenide ybr almaya karar verdim, 3800 tl ye 9000 kmde arka çantalı tank pad li ve pirelli lastikli 2011 model ybr mi yoksa 4300 tl 2012 model 100 kmde çantalı ybr mi almalıyım ? 4300 olanın...
  9. F

Fiyat Karmaşası !

Arkadaslar benim aklıma takılan bir nokta var, nasipse 600 f son kararım oldu yalnız internette ilanlarda 10000tl yede 600 f var 15000ede, temiz 2005 ,2006 f lere kaç para vermek mantıklıdır?
  10. F

er6f mi gsr 600 mü fazer mı?

Arkadaşlar hangi motoru tercih ederdiniz siz olsanız? hangi model daha çok beğeniliyor?
  11. F

Yakıt Konusunda

Arkadaşlar öğrenciyim önceden belirttiğim ya gsx600 f yada gsr 600 almayı düşünüyorum yalnız ben benzin den korkuyorum 250lik cbr mi almalıyım bilmiyorum, 600 lük motorla baş edebilir miyim ki ? 600lük motoru olunlar yıllık ne kadar masraf eder 250 lik motoru olan ne kadar eder? Yıllık ort. 8000 km
  12. F

Gsr 600 mü gsx600 f mi

Arkadaslar 10000 km ybr tecrübem var, aslında cbr 250 rr almak üzereydim ama öğrenci olunca motoru bida değiştirme imkanım çok zor, o yüzden 4silindir almaya karar verdim, ya gsr 600 yada gsx600f .kararsız kaldım sizce hangisi daha hoş? Siz hangisini tercih edersiniz ?saygılar:)
  13. F

Yardım gerekiyor gerçekten üstadlar

Arkadaşlar size bir sorum olacak, bilen arkadaslar vardır belki 10000 km bi tecrübe ettim 1senede(ybr ile),geçen ayda sattım motorumu, şimdi 2 motordan hangisini alayım kararsız kaldım, SUZUKi gsx600 f var,10000 tlye anlastığım2006 model 35binde, diğer tarafta sıfır CBR 250 r kararsız...
  14. F

bu motora ne diyelim? hayırlı olsun mu

arkadaşlar ybr me 10000 km bindikten sonra satmak zorunda kaldım, tekrar motor alacağım, bu motor nasıl fiyat olarak falan? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbf-150-isteyene-98506303/detay
  15. F

tek teker

Arkadaşlar benim arka amortisörlerden yada beşiklerden özellikle 2 kişiyken çok gıcırtı sesi geliiyor, tek teker yapmak buna neden olur mu? ve napmam gerekir beşiği değiştirmem mi gerekir yağlatmam mı?
  16. F

Led stop uygulaması ve sinyaller

Merhabalar, arkadaşlar motoruma (ybr esd) led sinyal ve led stop takmayı düşünüyoru, yasal mıdır?
  17. F

Geçiş Süreci

Merhabalar, arkadaşlar ve büyükler 8 aylık ybr kullanıcısıyım ve 8000 km yaptım şu ana kadar,2000 km deyken aldığım motorum şu an 10000 kmde, ve motoru satıyorum, cc büyütmeyi düşünüyorum sizce tecrübe az mı yeterli mi,sanırım azda yinede sorayım ben ,r6 ya geçiş düsünüyorum 2007, 2008 kasa :D...
  18. F

Bodruma gidiyorum :)

arkadaşlar burdurdan bodruma 2 kişi gideceğizde , orada gece pansiyon parası vermeden sokaklar da falan kalsak nasıl olur ya? fazla para gtmden napabiliriz öğrenci adamız sonuçta :D
  19. F

2 motosiklet beğendim , tavsiye

Arkadaşlar benim arkadaş var 2300 bütçesi var 2 tane motor beğenmiş.Biri mondial prince diğeri mondial grumble.hangisi iyidir titreşim vs. bakımından, sizin önereceğiniz motor var mıdır= teşekkürler :)
  20. F

6000 km bakımı ilginç geldi

Arkadaşlar Burdurda yamaha servisi olmadığı için yamahadan anlayan bi adama götürdüm.Her şeyi iyi dedi bi karbüratörün pisliğini akıttı o kadar? servise götürmeme gerek yok galibada sizede diyeyim yağını kendim değiştirdim 10 50w castrol ile

Yeni mesajlar