Arama sonuçlarınız

1. B

5.000 Bütçeye hangi scooter?

5.000 tl bütçeme yazın kısa mesafelerde bana ihtiyaçtan lazım olan scooter olarak ne önerirsiniz... Aklımda Honda PCX 125 var görüntüsü güzel teknik verileri yakıt konusunda tatmin edici geldi bana.. Vespa lx150 i.e. de çok hoş ve motor konusunda beni üzmez gibi geliyor... Sıfır alırsam böyle...
  2. B

1.82 Boya Hangisi Daha Uygun?Ninja 250r - Yzf r125 - Cbr 250r[Resimli]

Arkadaşlar 1.82 Boy 75 kiloyum hangi motoru almalıyım üzerinde büyük durmamam için teşekkürler :) Yamaha Yzf r125 Beyaz bir görüntü... Kawasaki Ninja 250r Beyaz bir görüntü...(forumdan bir kardeşimizin) Siyah 1.86 Boy..(forumdan bir kardeşimiz) Honda Cbr 250R
  3. B

Motor Alıcam? Kymco XCITING 250 i & Yamaha X-City 250

Selamlar arkadaşlar, kawasaki ninja'dan vites yüzünden bana zorluk çıkarıcağını düşündüğüm için vazgeçmiş bulunmaktayım, daha pratik performans olarakta beni üzmeyecek görünüşü güzel bir scooter almak istiyorum sizlerin yardımıyla.. X-City 250 Fiyatı : 9210 TL Kymco Xciting 250i Fiyatı ...
  4. B

Kawasaki Ninja 250 R Alıcam Kafama Birşeyler Takıldı ?

Öncelikle merhabalar motosiklet.net ahalisi :) uzun süredir takipteyim sonunda üye olup motorumu almadan kafamdaki kalan soru işaretlerini gidermek istiyorum... Başlangıç olarak tecrübem yok şuan için Kawasaki Ninja 250 R düşünüyorum..Eğitim alıcam motorumu aldıktan sonra fakat kafama takılan...

Yeni mesajlar