Arama sonuçlarınız

1. es babacan

Bagster depoüstü çanta satılık

Arkadaşlar; Capo'yu satınca depoüstü çanta bana kaldı diye seviniyordum ama olmadı. Benim GS 650'ye uymadı. Satmak zorunda kaldım. Bilgilerinize... Sadece denemek için bir kere kullanıldı. İki ayrı sırt çantası şeklinde üretilmiş. Birbirlerine femuarla bağlı iki çantanın her türlü bölmeleri...
  2. es babacan

Hatay uzak, insanları sımsıcak...

Teker döner dedik. Yola çıktık. Önce Burdur. Sevgili Uğur önümüzü kesti. Hiç olmazsa çay, gözleme... Gençleri kırmak olmaz. Sonunda Olimpos Life. Toplamda 530 km yol yapmışız. Başlangıç olarak çok iyi. Bunlar ısınma turları. Bir gece yatıp iyice dinlendik. Buranın havuzunun da eşi...
  3. es babacan

Kaş - Kalkan - Patara gezimden...

Fotoğraflarımızı geçici bir süre Diana çekiyor. Sun Gate bahçesinden... Toros kaplanı... Yelkenliler yazı bekliyor. Ada denince herhalde akla bu gelmiyor değil mi? Virajlarım. Her geçişimde büyük haz aldığım virajlarım. Manzara kadar olmasa da güzel bir makine, Yorumsuz...
  4. es babacan

Adrasan koyu - OlymposLife'ta motorcu dostu

Eskişehir'den 06 Nisan 2011 saat 11.00 gibi yola çıktım. Kırmızı şeytanımı epey yükledim. Bana mısın demedi. Aslında daha erken çıkardım ama yolum kısa. Dişimi sıksam 4-5 saatte Antalya'dayım. Eskişehir'den çıktım benzinim yedeğe geçti. 15 nci km de petrole girdim. 40 TL benzin aldım. Onunla...
  5. es babacan

Porsuk kıyılarından Merhaba...

Abdullah Aldemir Emekli öğretmen. Eskişehir'de oturur. 58 yaşındadır. Evli, bir oğlu (33 yaş), bir kızı (23 yaş) var. Uzun zamandır motora biner. Şu anda GS 650 si ve Ankara'da oğluyla birlikte kullandıkları Capanord'u var. Birçok motosiklet formuna üyedir. Motosiklet yolculuklarını ve...