Arama sonuçlarınız

1. V

Bir Balkan Gezintisi

Herkeze selamlar, ansızın gelişen bir gezimi sizlerle paylaşmak isterim. Öğlen saatine kalmasaydım daha uzun bir rota yapabilirdim ama sabah uyanıp kalkmak zor geldi, bende planı biraz küçülttüm. Hedefim daha önceden listeme eklediğim havacılık parkı, tabi oraya gitmişken Tırgovişte üzerinden...
  2. V

Bulgaristan > Yunanistan > Makedonya gezi rotası ve tavsiye

Selamlar herkeze, yarın eşimle beraber artçılı olarak yola çıkacağız. Bulgaristan/Burgaz çıkışlı, ilk birkaç gün Kavala ve Selanik civarında biraz takılıp sonra Üsküp'e geçmeyi planlıyoruz. Dönüş rotasıda Üsküp -> Sofya -> Plovdiv -> Burgas olacak, belki Pamporovo civarına uğrayabiliriz. Çok...
  3. V

Bulgaristan'da motoriklet tavsiyesi

Selamlar herkeze, bazı tavsiyelere ihtiyacım var. Bulgaristana yerleştim ve uzun bir süre burada yaşamayı planlıyorum. Türkiye'de Tenere700 sahibiydim buraya taşınırken sattım. Motorsikleti arazide düşürüp kaldırmam çok olur. Çokta fazla seçenek bulamadım ama şunlar hakkında değerlendirmeleriniz...
  4. V

Soft yan çanta için egzoz korumasını nasıl yaparım?

Selamlar herkeze, soft yan çanta aldım ve motorumdada orjinal yan çanta demiri var. Egzoz tarafında extra bir koruma eklemek istiyorum ama ne yapabilirim pek aklıma bir şey gelmedi. Egzoz ile çantanın çok fazla yakın olduğunu düşünüyorum, satıcı sorun yaşayan olmadı daha önce dedi ama pek...

Yeni mesajlar