Arama sonuçlarınız

1. C

Yamaha virago 535 sağ grenaj kapağı nereden bulabilirim arkadaşlar ?

Selamlar herkese. Yamaha virago 535 sağ grenaj kapağı nereden bulabilirim ve fiyatı nedir bunların ? Bir bileniniz var ise beni aydınlatırsa ÇOK SEVİNİRİM :rendeer: ---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 21:39 ---------- Hadi beyler güveniyorum size :) İstanbul içi...
  2. C

2006 model 14.500 de keeway SL150

Buyrun link :rendeer:
  3. C

İstanbul Maltepe Süreyya plajında motor kazası.

Abim şimdi aradı belirttiğim mevkiide bisikletle giderken görmüş. Bir araba ile motor çarpışmış, motor sürücüsü fırlamış, kolu kopmuş 1 saat önce olmuş kaza, ambulans daha 2 dk önce gelmiş. Motor sürücüsü, canlı, bilinci açık ve kol o durumdayken 1 saat bekletilmiş. İnşallah bir yakınınız...
  4. C

Yeniyim, motor alacağım. Kafayı yemek üzereyim imdat !

Öncelikle herkese selamlar. Ehliyetimi alalı yaklaşık 2 ay oluyor. Sıra motor almaya geldi. Okumadığım forum ve danışmadığım adam kalmadı. Keeway super light 150 (chopper tarzı) bir motor almaya karar verdim. Tabiki cbr 125, cbf 150 yada ybr 125 i tercih ederim ama bütçem 1500 tl ve bu paraya...
  5. C

Alınık keeway superlight 150

Selamlar arkadaşlar. 12.000 km yi geçmemiş, masrafı olmayan, iyi bakılmış bir keeway sl150 bakıyorum. Sissy barıda olursa süper olur. 1300 tl maksimum bütçem var. Taksitlede ödeme yapabilirim. İletişim için : 0555 730 45 99 Emre BEKTAŞ