Arama sonuçlarınız

1. dursun125

Fab. çıkışı orjinal mavi beyaz cbr 600 rr varmı

Arkadşlar merhaba 2007 model mavi-beyaz cbr 600 rr buldum. Sormak istedigim şey bu renkte fabrika çıkışı varmı bu motorun?
  2. dursun125

SATILIK 2008 Model 11.350 Kmde Siyah CBR 125 R

Öncelikle buradan bu şekilde ilan verilebilinir mi verilemez mi bilmedigim için, ilanı veriyimde yasaksa bile kaldırırlar düşüncesiyle bu ilanı veriyorum. Arkadaşlar 2008 Model CBR 125 R Siyah 11.350 Kmde 10.600 Km Bakım Yapıldı. Hava Filtresi Yağı Suyu Değişti. Ön arka sıfır teker takıldı...
  3. dursun125

2008 Model 11.350 Kmde Siyah CBR 125 R

Öncelikle buradan bu şekilde ilan verilebilinir mi verilemez mi bilmedigim için, ilanı veriyimde yasaksa bile kaldırırlar düşüncesiyle bu ilanı veriyorum. Arkadaşlar 2008 Model CBR 125 R Siyah 11.350 Kmde 10.600 Km Bakım Yapıldı. Hava Filtresi Yağı Suyu Değişti. Ön arka sıfır teker takıldı...
  4. dursun125

2008 Model 11.350 Kmde Siyah CBR 125 R

Öncelikle buradan böyle ilan verilmesine izin varmı yokmu bilmeidigim ve kmiseye soramadığım için, en azından ilan veriyim yasaksa zaten kaldırırlar düşüncesiyle ilan veriyorum. 2008 Model 11.350 KM'de (Orjinal Km) Siyah
  5. dursun125

Honda CBR 125 R hava filtresi ne kadar süreden sonra değiştirilmeli.

Arkadaşlar merhaba, bende Honda CBR 125 R var alalı 1,5 ay oldu bunu bi ustadan aldım hava filtresini yağını felan hepsini ben tamamladım sen 2000 km gidersin bunla demişti ama şimdi motor siyah duman atıyor aradım söyledim yağ koy hava filtresini değiştir dedi 1.5 ayda değişiklik nmormal...
  6. dursun125

CBR 125 R için Debriyaj için ne gbi değişiklikler yapılıyor.

Merhaba arkadaşlar, ben 1 ay önce 125 r aldım 2.el oldugu için tabi güvenemiyorum bakım yaptırmak istiyorum ama maddi sıknıtıda var o yüzden yavaş yavaş yaptıracagım önceliklede debriyajdan başlamak istiyorum. Tam olarak neydir nedir bilmeidigm için bilgilerinize ihtiyaçım var, bunda debriyaj...
  7. dursun125

Atatürk Oto Sanayi Sitesinde honda markalı motorumu bakım yaptıracagım bi yer varmı?

Arkadaşlar merhaba honda cbr 125 r markalı motorumu bakıma götürmek istiyorum ben şişlide oturuyorum. sanayide motoru gösterebilecegim bi yer varmı şimdiden tşk ederim. :) ---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ---------- Ata.Oto Sanayi sitesinde...
  8. dursun125

Benzin Ve Hararet göstergem çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar Bende Honda 125 R var 2008 model geçen hafta aldım tüm bakımları yapılmış vaziyette ve 2 sıfır teker 3.100 TLye geldi. Eski tekerleride elimde. fakat benzin ve hararet göstergeleri çalışmıyor. bir arkadaşa sordum ama detaylı bi bilgi alamadım. bnim size sormak istedigim...

Yeni mesajlar