Arama sonuçlarınız

1. MF-Hyo

Tarz değişikliği için cross tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar sitede yeni filan değilim ama cross konusunda cok yabancıyım bi gram bilgim yok diyebilirim. Heveslenmeye başladım. Açık konuşmak gerekirse de bazı hareketleri denemek ve çalışmak için almayı düşünüyorum. Koruma demirleriyle ve arka dişliyle ortaya güzel birşey cıkartmayı...
  2. MF-Hyo

Konyanın en faal grubundan bir kaç kare :) Buluşmalar, gezmeler

Bu yaz ki gezilermizden sadece birkaçı. Beyşehir gezimiz ; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  3. MF-Hyo

Body Armor Korumalar

Arkadaslar merhaba, bir sorum olacak Bu korumalardan kullanan var mi aranizda memnun mu? Yazin cok sicaklarda malum mont iskence oluyor terletiyor en azindan bu korumayi tisort ustune filan takip kullanabiliriz heralde rahatlatmaz mi?Bir de fazla cesiti yok heralde turkiye de 4ridersin gordum...
  4. MF-Hyo

Bana ne yapabilirler?

Hayırlı geceler herkese arkadaşlar, 2-3 defa karşılaştığım bir olay oldu da en yakını da dün akşam saatlerinde oldu. Bir araba radarın 50 oldugu bir yerde kırmızı ışık kalkışında hafif sıkıstırır gibi oldu solumdaydı. Ben de sagından gazı actım sert bir hareketle gecmesine izin vermedim sonra...
  5. MF-Hyo

Enjeksiyonludan Er-5 e geçiş. Sizin düşünceleriniz?

Merhaba arkadaslar . Yaklasık 1.5 seneye yakın Gt250r kullanıyorum.2008 enjeksiyonlu. Su aralar bi motor degistirme hevesi aldı basını gidiyor. Elimde fazla bütçede yok. Değerinde bir motosikletle ya da üzerine az bisey koyarak tarz degisikliği yapabilirim. Ve Er-5 tarzı birşeyler düşünüyorum...
  6. MF-Hyo

Dehşet Saçan Düğün Konvoyları...!!

Selam arkadaşlar.. Dün yaşadığım kazayı sizlerle paylaşmak istedim herkes görsün okusun ders alsın özellikle dehşet saçan düğün konvoylarında teker kazıttıran bağırttıran kendini bilmez şerefsizlere karşı dahs dikkkatli olmanız için. Düğün hemen yan komşunundu çok samimiydik herşeyine...