Arama sonuçlarınız

1. A

Yeni SCOOTER Projem

buda yeni projem arkadaslar daha once yapılmıstı sanırım ama elimdeki boşta duran parçalardan değişik bi scooter yapmak istedim mobilet scooter karışımı bişey oılduğu içinde adını mobscoot koydum :D umarım beğenirsiniz Uploaded with ImageShack.us ben deniz :D Uploaded with ImageShack.us...
  2. A

Hurdaya çıkan SCOOTERİ canlandırdım

arkadaslar hurdaya çıkan hiç bi işe yaramaz denilerek hurdacıya gitmek üzere olan bi scooteri tekrar sil baştan topladım umarım beğenirsiniz tek tek resim yerine slayt videosunu koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum
  3. A

CAMUR CANAVARIMI SATIYORUM

MOTORU ALDIGIMDA KOMPLE SOKUP KENDIM TOPLADIM BILYALARINI FLN DEĞİŞTİRDİM KALİTELİ JAPON BİLYALAR TAKTIM MOTORUN ORJINAL ÇAMURLUĞU EKSOZU FARI FAR KRENAJI KUYRUGU ARKALASTİĞİ SINYALLERI VS. DURUYOR YANINDA VERİLECEK SİGORTA MUAYENE 2 AY ONCE YAPILDI BORCU FLN YOK SATISI HEMEN VERİLECEK...
  4. A

GO-KART İÇİN PARÇALAR

arkadaslar go kart yapmak isteyenler için elimde 1 adet 150cc scooter alt motor arka jant lastık ön jant lastik lastikler sıfırdenecek derecede jantların üzerinde fren diskleri var fren arka merkezi kolu hortumu komple ön arka mevcut ön çatal amartisörler komple mevcut karbiratörü ve beynide...

Yeni mesajlar