Arama sonuçlarınız

1. Infaustus

Satılık BMW Motosiklet montu

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  2. Infaustus

1999 Bmw F650st

Lastikleri 2008 yazında değiştirdim. Lastikler Pirelli Scorpion modelidir. Zincir ve dişli borusan`dan orjinal olarak 2008 yazında değişmiştir. Henüz hiç gerdirme ihtiyacı dahi olmadı. Bujileri yeni değiştirdim, NGK DPR9E9 dur. Herhangi bir kazası, düşmesi yoktur. Boya gören en ufak bir parçası...
  3. Infaustus

Birine 100 kontör/200 dakika bedava kazandıracağım

Arkadaşlar, aşağıda Turkcell'in kampuscell kampanyasınını açıklaması var. Ben kampuscell'e geçeli daha 15 gün olmadı. O yüzden aranızda kampüscell tarifeli turkcell hat kullanan varsa iletişime geçelim hem o kişi hem ben 100 kontör ya da 200 dakika kazansın. :queen: KampusCell'li, çok...
  4. Infaustus

Yeni motorum BMW F650 ST

Arkadaşlar sonunda hayallerimdeki motor olan '99 BMW F650 ST 'ye kavuştum. Jinlun ise hala satılık olarak durmakta. Sizlerle de bu sevincimi paylaşmak istedim. İnanılmaz mutluyum. Büyük aşkım, bitanem BMW'm "Sıla" nın resimlerini sizlerle de paylaşayım.. Buyrun bugün çektiğim bir iki resim...
  5. Infaustus

Jinlun JL-250 İnceleme ve testi

Alacak olanlar, almak isteyenler ya da merak edenler için Jinlun JL-250 modelini 1.5 yıldır kullanan biri olarak bu motosiklet hakkındaki izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Motorumu Haziran 2005 ‘de teslim aldım. Şu ana kadar 11.300 km yol yaptım. İyisiyle kötüsüyle, huyunu suyunu...
  6. Infaustus

2005 Jinlun JL-250

Motorumu değiştireceğim için satıyorum. Özellikleri aşağıdadır. Fiyat: 2.250 YTL Model: 2005 Km: 11.300 Renk : Sarı (düz, metalik gri bölümler olmayan) Aksesuarlar: Deri yan çantalar (orjinallari de mevcuttur), alarm, sis farları Ayrıca motorumun herhangi bir kazası bulunmamaktadır...
  7. Infaustus

Titan Quest oyunu ile ilgili

Titan Quest oynuyor idim.. 22 lvl.'a kadar geldim .. Sonra netten oynanır mı acaba diye internet play'e bastım.. update patch'i gorunce cancel ettim.. NEyse sonra yine single oynamaya calistim ama artık karakterim vuramamaya basladı.. Bas baya işte hic hit vurmuyor ve hic damage almıyor.. Oyunu...
  8. Infaustus

Kansız bir kaza videosu (motor)

http://www.metacafe.com/watch/71619/accident_in_realtime/ Öndeki arkadaşı sollayınca gaza gelip gazı açan arkadaş, solladığı araç sola dönmeye kalkışınca kapaklanıyor.. Doğal bir sonuç.. http://www.metacafe.com/watch/160815/a_bike_accident/ Buradaki videoda ise yine bir kavşak kazası ancak...
  9. Infaustus

18 Haziran Renault World Series gezimiz

Arkadaşlar. 17-18 Haziran 2006 tarihinde İstanbul Park pistinde yapılan Renault World Series organizasyonuna Ben, ccbbdd, BRUCE ve Veysel abimiz gittik.. Renault'un 2005 yılında şampiyonluğa ulaşan F1 aracı ile Renault F1 pilotlarından Heikki Kovalainen pilotluğunda gösterisi, sonra oradaki...
  10. Infaustus

Hoşgeldin Esra..

Sitemize yeni üye olan Esra Eron kardeşimize buradan hoşgeldin demek istiyorum.. Kendisi cok değerli bir üyemiz olacak ve sanırım herkes tarafından sevilecektir.. Bir iki resmini de aşağıya ekliyorum..
  11. Infaustus

02 Haziran Eskihisar.. Başkadır muhabbetler..

Cuma akşamının ve hafta bitişinin yorgunluğunu buradaki Gebze ekibi olarak Eskihisar'da balıkçı abimiz Ahmet abimizin yanında atalım dedik. Barakasına indik.. Mangal yakıp canlı canlı tuttuğumuz balıklarımızı mangalda pişirdik.. Ekipteki arkadaşlar ise, ben yani cenkmenderes, ashes (ersen)...
  12. Infaustus

Bostancı BEERS'a gidiyoruz az sonra

Bostancı BEERS'a gittik geldik bile(resimli) Arkadaşlar, ben, ashes, ccbbdd, Peril beraber Bostancı BEERS'a gidiyoruz az sonra. Gelmek tanışmak, görüşmek isteyen arkadaşları bekleriz. Buluşma yapıyorsunuz niye önce haber vermiyorsunuz demeyin lütfen. Çünkü buna 5 dakika önce konuşup karar...
  13. Infaustus

31 Aralık ESKİHİSAR Yılbaşı Buluşması

Yeni yıla motosiklet camiası olarak yine bir arada girmeyi arzu ediyoruz. Bu amaçla, daha önce de bir kere gitmiş olduğumuz Eskihisar'da ama bu sefer farklı bir mekanda sizler için bir organizasyon hazırladık. Gideceğimiz yerin ismi Beybaba Çiftliği. 25 yıldır hizmet veren, şehir dışından da çok...
  14. Infaustus

19 Kasım'da ESKİHİSAR'da Rakı-Balıktayız (resim ekledim)

Evet arkadaşlar, gelen istekler doğrultusunda Gebze-Eskihisar 'da Sahil Restaurant'a canlı müzik (alaturka-pop-tsm) dinlemeye ve rakı-balık olayına girmeye gidiyoruz. Gideceğimiz mekan tanıdık, bizim burada arkadaşlarla sık sık gittiğimiz bir yer. Yemekleri, balıkları, mezeleri çok güzeldir...
  15. Infaustus

Sabahları radyo dinler misiniz ?

İş yerinde ses olsun diye başladım önce radyo dinlemeye, ama sonradan Radyo Mydonose acaip sardI. Özellikle sabahları radyo dinlemeyi sevenlere 06:30 ile 09:30 arasIndaki Morning Show'u kesinlikle tavsiye ederim. Programı Didem hazırlıyor. Didem derken, arkadaşım falan değil, sadece programı çok...
  16. Infaustus

GSM vergisini protesto 20 Ekim'de

ARkadaşlar, dünya üzerindeki en yüksek GSM vergisini ödeyen milletiz. Bizden sonra da Tazmanya geliyormuş. Bu haberi radyodan dinledim. Bizi sömürenleri protesto etmek için Türkiye çapında bir eylem yapılacak. Bu eylem kapsamında 20 Ekim 2005 günü cep telefonlarımızı 24 saat süreyle kapalı...
  17. Infaustus

Lastik ne zaman değiştirilmeli

Motosikletlerimizi güvenle sürmemizdeki en önemli parçalardan biri de lastiklerimizdir. Yolla temasımızı sağlayan, bizi yolda tutan lastiklerimizin ne zaman değiştirilmesi gerektiği konusu da bu sebeple büyük önem taşıyor. Lastiklerimizin yüzeyindeki girinti ve çıkıntılar motosikletin modeline...
  18. Infaustus

Motosikleti kışın nasıl saklamak gerekir?

Gönül ister ki motosikletlerimize yaz-kış binelim. Ancak bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Kimi zaman yaşadığımız bölgenin iklim şartları, kimi zaman da bizim müsait olmayışımız motosikleti bir süre kenara koymamızı gerektiriyor. Peki kışın motosikletimizi kullanamayacaksak, onu nerede, nasıl...
  19. Infaustus

18Eylül İstanbulpark Kefken gezisi nedeniyle iptal

Toplam 5 kitada 200’den fazla televizyon kanalinda yayinlanan, ayrica tüm dünyada 21 milyon kisi tarafindan izlenenen 17-18 Eylül 2005 tarihlerinde Istanbul Park’da düzenlenecek olan LG FIA World Touring Car Championship 'e gidiyoruz arkadaşlar. 17 Eylül'de sıralama turları olacak, 18 Eylül...
  20. Infaustus

04 Eylül Pazar günü Bayramoğlu Palmiye **İPTAL**

04 Eylül 2005 Pazar günü Bayramoğlu PALMİYE'ye havuza gidiyoruz. Buluşma yeri olarak daha önce de kullandığımız mekan sanırım uygun olur. Buluşma Saati 12:00 Buluşma Yeri : Maltepe Süreyyapaşa Migrosun ilerisindeki Hacıoğlunun Önü Havuza giriş ücretini güncelleyeceğim ama 20 milyon civarı...

Yeni mesajlar