Arama sonuçlarınız

1. J

VESPA GTS 250 -- GTV 250 -- GT 200 ARIYORUM!!!xcity de olur

Merhaba arkadaşlar en fazla 6500 tl olmak şartıyla VESPA GTS 250 -- GTV 250 -- GT 200 arıyorum.Bu modelde motoru olupta satmak isteyen arkdaş ya da orda burda satıldığını gören arkdaşlar lütfen yardımcı olunuz.yapacağınız tüm yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.bu arada ben konya...
  2. J

ben geldim !!!:) hoşbuldum:)

merhaba arkadaşlar fatih ben konya dan.bu çarşamba elimde olacak olan (Allah ız izniyle) vespa gt 200 motorumla birlikte aranıza katılıyoruz bu benim ilk motorum yani ruhsatı adıma olan ilk motorum:)ne biliyim daha farklı bi duygu gibi:)hayatımda hayalimde geleceğimde şuan sadece o var inanız...
  3. J

Yeni Vespa alıyorum nelere dikkat etmeliyim?masraflar nedir?

Merhaba arkadaşlar motor konusunda kullanmada her ne kadar yeni olmasamda ilk defa birinden motor almaya gitcem ilk defa notere gircem. 2005 mode bi vespa gt 200 alıyorum 6200 tlye 5 binde henüz..istanbuldan alacağım alacağım adam muayenesini sigortasını yaptırmamış bide geçici ruhsat mı ne...
  4. J

Vespa gts 250 -- gtv 250 -- gt 200 arıyorum!!!

Arkadaşlar merhaba, max: 7 bin tl değerinde vespa gts 250 -- gtv 250 -- gt 200 bu modellerde motor arıyorum..motoru olan ya da bi arkadaşında orada burada olduğunu bilen bilgi verirse sevinirim.konya dayım şuan.1 haftaya kadar istanbul dada olacağım.hangi ilde olduğu önemli değil..herkese iyi...
  5. J

Vespa gts 250 -- gtv 250 -- gt 200 arıyorum!!!

Arkadaşlar merhaba, max: 7 bin tl değerinde vespa gts 250 -- gtv 250 -- gt 200 bu modellerde motor arıyorum..motoru olan ya da bi arkadaşında orada burada olduğunu bilen:) bilgi verirse sevinirim.konya dayım şuan.1 haftaya kadar istanbul dada olacağım.hangi ilde olduğu önemli değil..herkese...
  6. J

scooter seçiminde yardım lütfen! max: 6-7 bin tl

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.Daha önce 150 cc scooter kullandım ve vitesli mondial kullandım.şimdi 6-7 bin tl gibi param var.ve yine scooter bakıyorum aslında artçım ve beni taşıyıp senede 2 defada olsa 500-500 kmlik yola götürcek en fazla.scooter olarak araştırma yaptım bunları...

Yeni mesajlar