Arama sonuçlarınız

1. D

Sonunda sıfır bir cbf 150 aldım 😃

İyi akşamlar ybr mi cbf mi derken cbf aldım hadi hayırlısı 😃
  2. D

Motosiklet tercihi için destek lütfen

Merhaba herkese iyi pazarlar.Uzun yıllardır hep hayalimde motosiklet vardı ama iş güç Çoluk çocuk derken hep erteledim,yaş oldu 35 😃2011 yılında ehliyetimi de almıştım,scoter kullandım ama vitesli tecrübem yok.Boyum 1.88 Kilo 88 .Sıfır bir motosiklet almak istiyorum.Malum tercihler ybr 125...
  3. D

Denizli den selamlar

Denizli de yaşıyorum bankacıyım herkese slm
  4. D

cbf 150 cbr 125 yada kanuni cros 150 hangısını almalıyım.

slm herkese ıyı tatıller.. motor kullanmaya yenı baslıcam vıteslı olarak sıfır almayı dusunuyorum yenı cbf 150 yada cbr 2011 yada kanuni cros 150 sızce hangısını almalıyım.aslında gönlumde racıng sevmeme rağmen yenı cbr var ama korkuyorum dusersem masrafı cok olur dıye sızce hepsı baslangıc...
  5. D

Ne almalıyım karar veremıyorum

slm herkeze uzun zamandır bu siteyi takıp edıyorum herkezin bırbırıne yardım ettiğini görüyorum güzel dostluklar kurulduğuna şahit oluyorum.Umarım bana da yardımcı olursunuz vitesli motor hıc kullanmadım ama aklımda cbf 150 yada yenı cbr 125 dusunuyorum aslında asıl ıstedığım enduro ama onlarda...
  6. D

herkze slm.

ismim ahmet denızlıde yasıyorum 30 yasındayım bır ozel bankada çalısıyorum uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum motor almak ıstıyorum ama bır turlu karar veremıyorum:pr: