Arama sonuçlarınız

1. i.canver

Brakial Pleksus ve Motor Kazası Hikayesi

Brakial Pleksus Lezyonunu Biliyormusunuz? Merhabalar MT Ailesi foruma yazmayalı çok uzun zaman oldu size kaza hikayemi üzülerek anlatıcam. 11 Temmuz 2013 gece 03.30'da cbr250 motorumla kaza yaptım. Tecrübe çok bende diyenlere ders niteliğinde bir yazı yazıyorum. 2010 yılında yuki marka cub...
  2. i.canver

"Kaskımla Güvendeyim" Projesi Ayvalık'ta Başladı!

Herkese merhabalar uzun süredir forumda aktif olamadım ardından size çok güzel bir haber ile geri dönüyorum. Ayvalık'ta neredeyse herkeste motosiklet var. Fakat %60-70'i Kask ve Korumaları olmadan kullanmakta. Bu yüzden kazalarda ölüm ve yaralanma oranı çok yüksek. Bu oranlar artık son...
  3. i.canver

Kaza Yaptım !

Herkese iyi günler, 10 dakika önce evimin arka sokağında çakılların üstünden 20 ile giderken motor altımdan kaçtı ve motoru üstüme düşürdüm, hemeen belirtiyorum o kask takmayanlara dicek bir lafım yok gerçekten canını sokakta buluyorlar, düşer düşmez ilk yere temasım kafamı çarptım ve kask...
  4. i.canver

1000 KM Bakımını Kendim Yapıyorum !

Karar verdim motorumu servise götürmeyeceğim, ayvalıkta ve yakın çevrelerde honda yetkili servisi yok. Zaten bu devirde adam gibi serviste çok az, motoru sağlam veriyoruz bozuk şekilde geri veriyorlar. Her neyse 1000 km bakımını kendim yapmaya karar verdim, neler yapacağımı sizlerle paylaşayım...
  5. i.canver

Edremit'te Honda servisi var mı ?

Herkese merhabalar, İstanbul'dan 2011 model Honda cbr 125r aldığımı geçen haftalarda sizlerle paylaştım, 1000 km bakımı geldi de geçti şu anda Ayvalıktayım ve Ayvalıkta Honda yetkili servisi yok. Honda'nın sitesinde de sadece Balıkesir de gözüküyor, acaba Edremit'te Honda'nın yetkili servisi var...
  6. i.canver

Sonunda Kavuştum !

Herkese merhabalar, 1 ay önce hyosung gt250r alıyorum diye başlık açmıştım 1-2 soru sormuştum , ardından hyosung gt250r almaktan vazgeçmiştim, neden derseniz, daha 250 cc bir makina kullanabileceğimi sanmıyordum, önce ki motorum yuki-yk107 cup modeliydi, bu yüzden 250 cc ye geçmek istemedim...
  7. i.canver

GT250R Alıyorum Fakat 1-2 Soru

Herkese Merhabalar, Yuki YK100-7 Paşa Modeli motorum vardı. Bu sabah 1000 tl'ye sattım kurtuldum. Artık çinliden gına gelmişti. Her neyse biriktirdiğim paraların üstüne ekledim ve bir tane GT250r almak istiyorum son kararım. 2 tanede buldum, 2 gün içerisinde bir tanesini alacağım. Fakat bir...
  8. i.canver

Sahibinden 2011 Yuki YK100-7 Paşa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sahibinden-yuki-yk100-7-pasa-56865143/detay/
  9. i.canver

Neyle Yapışır Bunlar ?

Sabah baktım hava güzel bütün hafta yağmurlu geçti adam gibi binemedim motora. Dedim 1-2 tur atayım atmaz olaydım ! Motoru uyku sersemi çıkartırken bahçeden bir güzel çamurluğu kırdım 404'le yapıştırmayı denedim tutmadı. Acaba neyle yapıştırabilirim ? 2 parça kırık için 30 tl veremem çamurluğa...
  10. i.canver

54 Model BMW Ateşleme Arızası

Bahçemde duran 1954 model bmw motorumu geçenlerde satılık diye ilan vermiştim.2-3 kişi dışında arayan soran olmadı,o yüzden motoru çalışır hale getirip 1-2 zevkine tur atmak istiyorum.Motorun tek önemli arızası Kontaktan platine ateşleme gelmemesi bunu nasıl çözerim yardımlarınız için...
  11. i.canver

Satılık Hein Gericke Rainwear Tulum !

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-pantolon-tulum-hein-gericke-rainwear-tulum-46699847/detay
  12. i.canver

Satılık 1954 Model BMW

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-motosikletler-bmw-sahibinden-satilik-1954-bmw-klasik/detay?
  13. i.canver

Motor Değişikliği Önerileriniz Önemli

Öncelikle herkeze Merhabalar ; Geçen günlerde http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/86732-yol-arkadasim-ve-ben.html bu konuda sıfır aldığım motorumu sizlere tanıtmıştım.Bu motorumu 7 ay kullandım.Makul bir fiyata satıp motorumu yükseltmek istiyorum.Yeni alacağım motorda uzun yol yapmayı...
  14. i.canver

Yol arkadaşım ve Ben

Öncelikle herkeze merhabalar ve iyi sezonlar... Uzun zamandır motosiklet.net'i takip etmekteyim.Kısa zaman önce üye oldum,kendimi ve motorumu tanıtabilmek için havanın güzel olmasını bekliyordum kısmet bugüneymiş :) Motorun Artı ve Eksileri ; + Diğer CUP'lara Göre Görünüşü Daha...