Arama sonuçlarınız

1. 53_ekrem

Ankarada Satılık tertemiz ybr 125

Uzun zamandır kullandığım 2006 model ybr 125 mı satıyorum motorumda hıçbırsorun yoktur Alan arkadaş hıçbırmasraf yapmadan binebıleceği bir motordur cc yukseltmek için satıyorum motorumu ayrıntılı açıklamaya alttakı linkten bakabılırsınız...
  2. 53_ekrem

kymco ck 125 hakkında goruslerınız ?

arkadaslar bugun yamaha bayısını gezerken bayıde bana bu motoruda onerdıler çin malı degılmıs sıfırı 2 450 dedı adam, taiwan malıymıs 2. el bı ybr almaktansa sıfır bu motorumu alsam dıe dusunmeye basladım yamaha bayısındekı adam ıyı motor oldugunu soyluo çin mallarıyla kesınlıkle kıyaslanmaz...
  3. 53_ekrem

Ankaradan Merhabalar

Herkese Merhaba ben Ankaradan Ekrem 19 yaşında üniversite öğrencısıyım son 4 5 aydır sureklı motorlara ılgılıyım arastırma ıcerısındeyım onumuzdekı cumartesı motor direksıon sınavım war ve sonra a2 ehlıyetımıde alacam ve tabıkı sonradan da ılk motorumu almayı dusunuorum uzun bı arastırmamdan...
  4. 53_ekrem

Merhaba Ankaradan Ekrem ben

merhaba arkadaslar ben Ankaradan Ekrem Yılmaz Kalafatoğlu 19 yasındayım gazi universtesınde ogrencıyım Şu an motorum yok ama yarın gıdıp motor ehlıyetıne yazılacam ehlıyetı alıncada ybr 125 tarzında bı motor almayı dusunuorum herkese ıyı forumlar :)

Yeni mesajlar