Arama sonuçlarınız

1. H

Emniyet Sağolsun Ruhsatımı Bir Türlü Alamadım Yardım

Herkese Selamlar 16 Nisan 2012 Tarihinde Samsun'un Bafra İlçesinde Motorun Devrini Satın Aldım ve 21 Nisan Tarihindede Zorunlu Trafik Sigortasını Yaptırdım. Sizinde Bildiğiniz Üzre Noterden Verilen Tüm Geçici Araç Tescil Belgelerinde Ruhsatın 15 Gün İçerisinde Emniyetten Alınmaz İse 15 Gün...
  2. H

Çin Malı Cruiser On Maşa ve Kaplama Yardım!

Selamlar arkadaşlar. önümüzdeki günlerde ramzey qm250 yada skygo250-4 marka motorlardan birini alacağım. bu modelleri tercih etme sebebim samsunda bunlardan başka alternatifimin olmaması. yanlız bu modellerde (ramzey qm 250 bir önceki motorum olur aynı zamanda) ön maşa nın ince gözükmesi beni...
  3. H

Yardım istanbul-samsun motorsiklet götürme.

konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ancak duruma en yakın bu başlığı bulabildim kusura bakmayın arkadaşlar. 250 cc chopper alabilmek için paramı biriktirdim ancak yaşadığım şehir samsun ve çevresinde bütçe ve beyeni anlamında tam istediğimi bulamadım. aklımdaki model kanuni caracal ve...
  4. H

150cc Scooter Sorunlar Lütfen Yardım.

Öncelikle Merhabalar. Motorumda 2 Sorunla Karşı Karşıyayım Hangi Ustaya Gidersem Gideyim Yada Hangi Parçayı Değiştirirsem Değiştireyim Sonu Yolda Kalmakla Biten Sorunlar Devam Etmekte. 1. Sorun : Bazı Günler (Hergün Yada Belirli Aralıklarda Değil) Boğulma Durumuyla Karşı Karşıya Kalıyorum...

Yeni mesajlar