Arama sonuçlarınız

1. I

Mobilete Kontak Eklemek ? (YARDIM)

Arkadaşlar herkese merhabalar ben yeni bir mobilet aldım yeni dediğim 2.el bugün üzerinde biraz oynama yapacağız aldığım arkadaşımla daha çalıştırmadık ancak şöyle bir sorunum var mobiletimde kontak anahtarı yok ve mobilet kullanmayı bilen herkes de onu çalıştıra bilir.Mahallede sokakta...
  2. I

ALINIK MOBİLET ( ANKARA )

Arkadaşlar herkese merhabalar lise son öğrencisiyim ankarada alınık mobilet arıyorum iş görür cinsten ama öğrenci işi olmalı ilk motorum olacağından ayağımı yerden kesse yeter elinde olanlar uygun fiyatlı olarak bana ulaşırsa çok sevinirim internet e pek giremiyorum amacım belli okul,dershane,ev...
  3. I

motor buldum ama...

Selam arkadaşlar izmirden bir motor buldum fiyatıda çok uygun plaka fln çıkartıcam alırsam ancak ilanda şu yazıyor.. Grankında ufak Bı sorun war Boyle Kabul Eden Warsa Buyursun gelsın. bu nedemektir acaba ilk motorum olcağı için bilgim yok büyük bir sorunmudur tamiri pahalımıdır bide grank nedir...
  4. I

Plaka çıkartmak

merhaba arkadaşlar ben yeni motor alıcam bbu motoru buldum acaba plaka çıkatmak için neler gereklidir 2. el elden alıcam bide motor izmirde nerden plaka çıkartmalıyım izmirdenmi ankaradanmı motoru ankara ya getirip kullanıcım.. masraf nekadardır ve hangi belgeleri isterler acaba yardımcı...
  5. I

Acemiden Motorla İlgili Sorular...

Merhaba arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyodum ve az önce üye oldum benim bazı sorularım var... İlk motorsikletimi veya mobiletimi alıcam yaklaşık 300-400 tl lik bir bütçe ayıra bildim malum öğrenci hayatı :))) Ve bazı motorlar buldum 250 den başlıyor...ama birçoğunda plaka yok ben bu...

Yeni mesajlar