Arama sonuçlarınız

1. H

Forza 250 arka disk fren tutmuyor-Antalya Usta arayışı

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce jantlarimi asperox mavi güç ile temizledim baya iyi temizlendi ancak bugün sürüş yaptığımda arka frenin iyi tutmadığını fark ettim sorun sizce nedendir nasıl bir yol izlenir. Ayrıca tavsiye edeceğiniz Antalya da dürüst işinde iyi kaziklamadan çözüm üreten bir usta...
  2. H

Forza 250 servis bakım sonrası titreşim artışı

Herkese selamlar 2020 forza 250 mi 8000 bakımı icin km dolmadan Antalya Honda Ataberk e götürdüm. Yağ ,yağ filtresi değişimi ,debriyaj yagı değişimi ve debriyaj temizlği yapıldı (756 tl). Motosikletimde oyle kayda değer hic bir sıkıntı yoktu. Hatta amortisorlerden gelen gıc gıc sesi haricinde...
  3. H

Motosiklet garantisi tam olarak nedir neyi kapsar

Merhabalar arkadaşlar forza 250 2020 sahibiyim garanti devam ediyor ancak bilen bilir her altı ayda bir servise goturmezsem garanti Yaniyo diyelim iş dolayisiyla 1 sene yurt dışında olacam yandı garanti. Hadi götürdük diyelim yahu bir 4000 bakımına 1000 TL ye yakın fatura çıkıyor adamlar lifte...
  4. H

Hero xpulse 200 vs Mondial rx3 evo vs diğerleri

Herkese merhabalar hem yeni motosiklet alacagımdan hem de güzel bir karşılaştırma sohbeti oluşturacağını düşündüğüm için konu açma gereği duydum. Özellikle bu motor kullanıcılarının yorumlarını çok merak ediyorum İlk motor olarak f/p açısından değerlendirme yapılabilecegini düşündüğüm Hero...
  5. H

2.El fiyatları

Merhabalar değerli dostlar son 2 aydır antalya da cruiser/chopper tarzı motorsiklet aramaktayım. Malum sarı siteden fiyatlara bakıyorum ama inanılmaz derecede fahiş geldi bana. 2014 50000km de çin malı motora 25bin isteniyor. benim aklımda 2 araç var : superlight 200 ve falcon freedom 250 Ancak...
  6. H

RHON LH 150 vs ZEALSUN ZS150-19

selamun akeykum motorsever dostlar ismim hüseyin 6 senelik zn 125 nostalji scooter sahibiyim. adana da yaşıyorum. vitesli bir chopper tarzına gecmek istiyorum bütceme en uygun iki motorsiklet buldum ilanlarda. birisi RHON LH 150 diye bir marka internette araştırdıgımda hic bir bilgi bulamadım...
  7. H

Adana da güvenilir scooter ustası (kazıklamayan)

selam arkadaşlar. 2006 model mondial zn 125 nostalji scooter sahibiyim. ama hic ustalardan yana yüzüm gülmedi :pr:. ya sorunuma baştan sağma yaklaştılar ya da uçuk el emeği fiyat çektiler. ben de bir alet takımı aldım ufak tefek sorunları kendim hallediyorum. ama son zamanlarda arka tekere yakın...

Yeni mesajlar