Arama sonuçlarınız

1. N

Park Demiri

Ürün ismi: Park Demiri Ürünü satan kişinin ismi: Can Geçer Ürünü satan kişinin telefon numarası: 05555531062 Ürünü satan kişinin e-mail bilgileri: [email protected] Ürünün fiyatı: 50TL (Büyük tanesi 20TL, Küçük 15TL) Ürünün diğer özellikleri: 50cm yükseklik, 15cm genişlik, 10x10cm2 iç boşluk...
  2. N

GIVI E470 arka çanta

Ürün ismi: GIVI E470 arka çanta (monolock) Ürünü satan kişinin ismi: CAN GEÇER Ürünü satan kişinin telefon numarası: 0555 5531062 Ürünün fiyatı: 320 TL Ürünün diğer özellikleri: Tablasıyla beraber, Çok çok az kullanıldı... 2 adet anahtar üzerinde...
  3. N

Motosiklet yıkayıcısı

İstanbul Kadıköy/Üsküdar/Ümraniye civarlarında bildiğiniz, işten anlayan bir motosiklet yıkayıcısı var mı? Veya biz kendimiz yıkamak/temizlemek istersek nelere dikkat etmeliyiz? Hangi parçaları temizlemeye özen göstermeliyiz?
  4. N

Çocuğu Scooter'a bindirmek

X Evo 250CC motorum var. Oğlum 8 yaşında ve arkama binmeyi çok istiyor. Açıkçası biraz çekiniyorum. Kendini idare edebilir mi diye... Ne dersiniz trafikte ne kadar güvenli olur? Bindirirsem nelere dikkat etmem gerekir?
  5. N

Piaggio X9 250cc Çanta takma aparatı

Motosikletim hurdaya çıktığı için çanta takma aparatını satıyorum. 2 ay kullanıldı. Pivot ayakları ile beraber verilecektir 160 TL 555.5531062
  6. N

Piaggio X9 250cc, Hurda olarak

X9 250cc Honda motorlu motosikletimin motorunda tamir edilemez bir arızadan dolayı hurdaya çıkarttım. Motosikletin parçaları veya motosikletin tamamı satılıktır. Üzerinde 100km kullanılmış Michelin City Grip lastikler vardır. Motorun tamamı, lastikler dahil 1250TL'dir Kadıköy Motor (Kadir...
  7. N

Ucuz etin yahnisi... motor hurdaya doğru!

3 ay önce uygun fiyatlı bir Piaggio X9 250 aldım. 2000 model, Honda motorlu... Benim ilk motorumdur... satan adam türlü türlü muhabbetler yaptı. Ben de biraz anlayan bir arkadaşımı götürdüm ve moturu aldık. Neyse; motorun krank mili tam oturmadığı için piston 1-2 milim daha fazla yukarı...
  8. N

X9 250, sinyallerim bozuldu

kısaca söylemek gerekirse; sağa sinyal verince ön paneldeki sağ-sol oklar beraber yanıyor ama sadece ön-arka sağ sinyaller görevini yapıyor. sola sinyal verince ön panelde 1 an sol ok yanıyor ve hiçbir sinyal lambası görev yapmıyor. Park ikazı konumuna getirince ön paneldeki 2 ok yanıyor ama...
  9. N

Piaggio X9 250cc, ısınma sorunu

Sağ yandaki küçük kapakçığın üst tarafındaki grenaj alanı çok ısındı bugün. 12km yolda maksimum 110km/saat hız yaptım. Sonlara doğru yanık kokusu gelmeye başladı. Bu ısınma normal midir? Yeni bakımdan çıktı, acaba yeni takılan parçaların ilk ısınma sırasındaki bir durum mudur? Akşama tekrar...

Yeni mesajlar