Arama sonuçlarınız

1. İ

A2 Direksiyon Sınavı Hakkında Tüyolarınız :)

Yarın sınava giricem motorum yok ama bu hafta alıcam ... Sorum sunlar; 1) Motor Olarak hangi Tiplerden Kullandırıyolar ( Scooter dan başka kullanmadım ) 2) dupalardan geçiyomusuz galiba araları bi acemının geççeği kadar buyuk mu ? 3) Sizin verebıleceğiniz Tüyoları bekliyorum Çok heyacanlıyım...
  2. İ

Bianchi Cosmos 110 Kullananlar motor Hakkında Yorumlarınız

Ben bugun 2006 Model cosmos aldım ... Bindim motora hoşuma gitti çok seri geldi mondiallere göre ama yınede tam bilen ustaları sizlersiniz iyi ve kötü yönlerını sölermısınız ve nasıl kullanmam gerektıgını T.ederim
  3. İ

Satış Sigorta Plaka Değiştirme hakkında Bilgileriniz...

Meraba arkdaşlar bugun motor aldım biachi cosmos110 cup..., Yarın üstüme alcam , ne kadar para ödüyorum notere ve sigorta almadan öncemı sonramı yapılıyo ayrıca ne kadar ödüyorum sigortaya... son olarakta 45 plaka ben izmirde oturuyorum plaka değştrmek kaça patlar veya değiştirmek şart mı ...
  4. İ

Bisan 100 Cup Hakkında Yorumlarını bekliyorum Çok Acil Vaktim Kısıtlı...

Arkdaşlar bi abim 500 Tl ye bisan Cup bulmuş 100cc ... Ne diyosunuz ben alıcam diye indirmiş bu kadar fiyatı çok yakın ahbabımız ... Ben bu cup hakkında Düşüncelerinizi bilmek istiyorum bisanın cupları nasıl ? ne kadar yakıyo ... Bugun saat 5e kadar vaktım var beğenırsem alcam
  5. İ

Cup Tercihinde Yardımcı Olurmusunuz ? 2 Şeçenek...

Meraba arkadaşlar... Ben yenı ehliyetı Alıyorum 25 Eylülde falan elimde Şimdiden motorlara bakayım dedim ... Az yakıcak ve sorun çıkarmıcak bışey arıyorum ne önerırsınız? Ramzey cup 100 Mondial kh100 ukh 100 Bunlar izmirde baya gidiyo tavsiye edermısınız? İlk deneyımım ... Teşekkürler

Yeni mesajlar