Arama sonuçlarınız

1. M

KLX 250'de artçı mümkün mü?

Merhaba sorum tamamen amatör olabilir ama öğrenmek istediğim, kawasaki'nin klx 250 modelinde artçı taşınıp taşınamayacağı. Fotoğraflarında artçı için pedal göremedim. Genelde bu tarz motosikletlerde artçı olur mu? Teşekkür ederim. not:artçıyla off-road yapmam sadece taşıyabilir miyim onu sormak...
  2. M

Ankara'da Motosiklet Satıcıları

Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum, bir cruiser/chopper motosiklet alacağım, genelde sahibinden.com'a bakıyorum fakat bazı ilanlar eski, eksik bilgili vs. o yüzden Ankara'da direkt olarak bakıp görebileceğim galeriler vesaire varsa nerede olduklarını söylerseniz çok memnun kalırım. Kazasız sürüşler.
  3. M

Suzuki Intruder 250

Merhaba arkadaşlar ocak'taki direksiyon sınavından sonra bir cruiser almak istiyorum, aklıma en yatan model 250'lik intruderlar. Acaba bu motor hakkında bilgisi olan var mı? Kesinlikle Japon malı istiyorum ve büyük cc istemiyorum. Zira koca çamurluklu cruiserlar hoşuma gitmiyor. Daha çok Marlon...
  4. M

Servis/Bakım

Chopper ve Cruiser motosikletleri göz önünde bulundurursak, Türkiye genelinde hangi markanın servis hizmetleri (yedek parça, fiyat vs.) daha iyi. Bir liste yaparsanız ne şekilde olur?
  5. M

Soğuk hava için hangisi?

Merhabalar arkadaşlar, bir japon cruiser almaya karar verdim, önerileriniz de işe yaradı. Fakat bir sorum var bazı Japonlar hava soğutmalı, acaba motoru Ankarada yaz kış kullanacağım için bu bir sorun yaratır mı, veya soğuk iklimli yerde neler sorun teşkil eder, yardımlarınızı önerilerinizi...
  6. M

Cruiser önerilerinizi bekliyorum

Merhaba benim 10 bin lira limitim var, cruiser bir motor istiyorum öneriniz nedir. 2. el japon mu alayım sıfır çin mi. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
  7. M

10 bin liraya kadar cruiser onerilerinizi bekliyorum

Merhaba ben Ankarada ev ve okul arasinda kullanacagim, isi pisirince de Ankaradan memlekete yani Antalyaya gidebilecegim bir cruiser/chopper ariyorum. Verebilecegim maksimum fiyat 10 bin lira. Bu rakama bes alti yillik honda yamaha vs mi alayim hangisini alayim model marka onerilerinizi...

Yeni mesajlar