Arama sonuçlarınız

1. FlexMan

Daha önce dominosta çalışan?

Arkadaşlar a2 ehliyetim var,yeteri kadar tecrübemde var ancak daha önce hiç kuryelik yapmadım birkaç şubenin eleman aradığını gördüm ancak adres ve 30 dakika konusunda biraz endişeliyim.Baktığım şubelerin mevkilerindeki adresleri pek bilmiyorum ve bu 30 dakika olayı hakkında daha önce dominosta...
  2. FlexMan

Bu Çanta Bu Motora Uyarmı ?

Arkadaşlar Mondial 150 HS modeli sahibiyim.Portbagajın şekli bildiğiniz gibi şu: Bu portbagaja bu çantayı takabilirmiyim bir sorun olurmu? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-aksesuarlar-feyizoglu-ndan-cox-marka-arka-canta-kapida-odeme-imkani-45474802/detay/?
  3. FlexMan

Plastik Grenajı Boyama

Arkadaşlar 150 HS model motorum var grenajlarda hafif çizikler var ben bunları temizlemek istiyorum ama plastik üstüne nasıl bir yöntem uygulamalıyım ?Tavsiyeleriniz nedir?
  4. FlexMan

Sirkecide LS2 alabileceğim mağaza?

Arkadaşlar ls2 diamond modelinden internetten doğru almayı düşündüm ancak gerçekten çok teferruatlı olduğu için elden almaya karar verdim sirkeci de ls2 satan bildiğiniz mağaza varmı hava da kötü boşa gitmeyelim:)
  5. FlexMan

15 gün geçti sertifikalar yok ?

Arkadaşlar 27 kasım direksiyon sınavına girdim 15 gün sonra belgenizi alabilirsiniz dediler bugün 16.gün kursu 2 kere aradım ikisinde de sertifikalar henüz gelmedi dediler sizce bir sorunmu var ve bu hafta içinde sertifikalar gelirmi?Ayın 20 sine randevu aldım eğer bu hafta içinde gelmezse...
  6. FlexMan

27 Kasım 2010 Direksiyon Sınavı

Evet arkadaşlar büyük gün geldi çattı sadece 3 gün kaldı.Vitesli ve otomatik bilmeme rağmen ilk defa bugün biraz heyecan bastı sizde durumlar nasıl:)
  7. FlexMan

3D Sürücü kursu simülatörü bütün ehliyet alacaklara lazım !

Honda marka motosiklet bile var :) Gayet iyiymiş sizde deneyebilirsiniz. İndirme Linki :TIKLAYIN

Yeni mesajlar