Arama sonuçlarınız

1. R

Lazer Vertigo veya Scorpion Exo 400...

Merhaba 200 lira civarınd bir kask almayı düşünüyorum. İnternetten kendi bilgim dahilinde beğendiklerim Lazer Vertigo ve Scorpion Exo 400. acaba kullananlar ne derler; neleri iyidir neleri kötüdür hangisini önerirler. Tabi bu ikisinden biri olmak zorunda değil; bu fiyatlarda daha iyi olduğunu...
  2. R

Kask önerisi

arkadaşlar 200 300 lira gibi bir bütçem var kask için; fullface kask istiyorum çeneden açılanlara pek güvenmiyorum ve güneş vizörü istiyorum; lens kullandığımdan güneş benim için ciddi bir problem. Bu bütçe ve şartlarda bana önerebileceğiniz kask modelleri nelerdir; arashi ve nzi'a baktım ama...
  3. R

Cruiser almak istiyorum önerileriniz nelerdir ?

Başlıkda dediğim gibi cruiser almak istiyorum, daha önceden vitessiz motosiklet tecrübem var. 6000 lira gibi bir bütçem var ne önerirsiniz ? 2. el istiyorum temiz bişi bulursam alıcam; intruder ve dragstara baktım ya pahalı yada temiz değil motorlar sizin de bi fikrinizi alayım :queen:
  4. R

Merhaba

Bütün herkese merhaba, üyelikle aranıza kısmen katıldım umarım bu yaz alacağım motosikletle daha da aranıza katılacağım.

Yeni mesajlar