Arama sonuçlarınız

1. barclays26

Korkuyorum ! ! !

Arkadaşlar. Benm yasım 21. Burda benden yasca buyuk abilerim ablalarım var , yada kardeşlerim. Arkadaslar dedim cnku burda hepimiz arkadasız. Bazen dusuyorum acaba ben mi cok abartıyorum korkuyorum diye ama snrada korkumun cok yerinde olduğunu dusunuyorum. Ne zaman motosiklet ile ilgili...
  2. barclays26

125 ZN ve 125 T ? Mondial ? Asya ?

herkese iyi günler. Biz bir kaç gundur arkadaslarla aramızda bi tartısma içine girdik ve bi sonuca varamadık? Mondial 125 zn ve asya 125 t arasında bi fark varmıdır? Farklar nelerdir ve siz bu iki motordan birini almak durumunda olsanız hngisini tercih edersiniz ? burda sonuca sizlerin...
  3. barclays26

Piaggio FLY 100 ve SYM Fiddle II ? ?

Öncelikle herkese selam arkadaslar.. Yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim. Bugun fiddle II ' yi görmeye gittim. 1500 lirasını peşin vericem geri kalanını 12 ay peşin fiyatına taksit yapacaklar. Ancak şimdi biraz kafam karıştı. Çünkü SYM Türkiye üretimine geçtikten sonra sorun cıkarmaya...
  4. barclays26

honda today ile istanbul ?

arkadaslar foruma yeni uye oldum ve forum kulturum pek yoktur o yuzden yanlıs bsy yaptıysam kusuruma bakmayın. haftalardır platformunuzu takip ediyorum. baterimi satışa cıkardım motor sahibi olabilmek için ve uzun dusncelerdn sonra honda today almaya karar verdim ancak ben büyükçekmecede...