Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Royal Enfield, dünyanın en güçlü üçüncü otomobil markası olarak sıralandı

Bu konuyu modellerin altına yazmıştım ama tartışabilmek adına yeni bir başlıkla ele alayım dedim Bu habere inanmakta zorlanıyorum. Nasıl hesaplıyorlar tam olarak bilmiyorum ama haberde (Toyota ve BMW'nin ardından) "Brand Finance, Royal Enfield'i 2026 yılı için en güçlü üçüncü otomotiv markası...
  2. 4strings

Hero X-Pulse 4v Kırmızı 2023 10600km

Kendisiyle pek bir gezdik eğlendik, yolları ayırma zamanı. Detaylar: Motosikletin ilk sahibiyim. Ağustos 2023 yılında trafiğe çıkmıştır. Kazası yoktur. Alındığı günden beri kapalı garajda muhafaza edilmiştir Sürüşler dışında yağmur yüzü görmemiştir. Gece açık havada kalmamıştır (yaklaşık...
  3. 4strings

Çinliler ve diğerleri

Merhaba. Gerek inceleme videolarında gerek buralarda Çin malı motosikletlerden bahsederken "bu motor diğer Çinliler gibi değil kaliteli" gibi sözleri çok duymuş okumuşsunuzdur. Evet Çin üretimi olanların teknoloji ve kalitesinde artışlar var gerçekten de, bunu hepimiz görüyoruz. Satış sonrası...
  4. 4strings

Royal Enfield Royal Enfield 350 Classic / Bullet / Meteor / Hunter kullanıcıları

Royal Enfield'ın 2022 den beri üretmiş olduğu J seri motor bloğuna sahip bu dört model için kullanıcı başlığı olmadığını fark ettim. Şase, grenaj, aksesuar, ağırlık, egzoz vb farklılıkları olan bu dört modelde temelde J Series olarak adlandırılan; aynı hava soğutmalı, tek silindir, 2 sübaplı...
  5. 4strings

Diğer Lmbrette v200 Special Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İsotlar Grup tarafından İtalyan markalı, SYM Fiddle 3 platformlu ve motorlu 169 cc ABS li, hava soğutmalı, led farlı Lambretta satılmaya başlanmış. Aynı serinin 50 cc ve 125 cc modelleri de var. Tipi ve kalitesi güzel görünüyor ancak 39.900 lira fiyat belirlenmiş. Türkçe incelemesini pek...
  6. 4strings

BS Lityum akü tavsiye eder misiniz?

Motorumun orjinal aküsü Yuasa YTS14s. Değiştirme zamanı geldi ancak bu akü piyasada pek bulunmuyor, bulunan yerler de güven vermiyor. Motoruma uygun BS nin jel ve lityum aküleri mevcut. BS markasının BS Li-06 (lityum) aküsünü kullanan yahut farklı maarkaların Yuasa YTS 14s muadili aküsünü...
  7. 4strings

Rodaj, sürüş izlenimi: SYM Wolf Classic

Merhabalar. Sitenizdeki ilk başlığım ve mesajım bu olacak. İlgilenenler ve sıkılmayacak olanlar için konu şu, 1- Rodaj 2- Sym Wolf Classic 125cc sürüş izlenimi 1- Rodaj Bununla ilgili pek çok konu başlığı olmasına rağmen kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Uzun süredir almayı düşündüğüm bir...

Yeni mesajlar