Arama sonuçlarınız

1. RockheR

Selçuk Aydın Dünya Şampiyonu

Dünya Boks Konseyi (WBC) dünya velter sıklet gümüş kemer mücadelesinde Rumen asıllı Kanadalı Ionut Dan Ion'u puanla 2-1 mağlup eden Selçuk Aydın dünya şampiyonu oldu Türkiye'nin gururu oldu Dünya bu olayı manşetlerden verdi ama bizim basınımız adeta ambargo koymuşcasına ufacık haberlerle...
  2. RockheR

Sabahcılar Buraya :)

Forumda Sabahcı mekanı yoktu bu eksiği gidereyim dedim :) sabahlayan kimler var bi görelim ???
  3. RockheR

Regal Raptor Görünüm

Arkadaşlar yakın zamanda ilk motorumu alıyorum, marka olarak kafamda belirledim ama görünüm olarak yapmak istediklerimi belirtmekte sıkıntılar yaşıyorum, motor terimleri malzeme isimleri vs konularında pek bilgim yok, bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadaşların yardımlarını bekliyorum
  4. RockheR

Forumumuzun Facebook Sayfası Varmı ?

Arkadaşlar forumun facebook da herhan gibi bir sayfası varmı acaba ?
  5. RockheR

Ekmek Parası Uğruna Canverdiler

Zonguldak Karadon maden oçağındaki patlamada hayatını kaybeden vatanşalarımıza ALLAH dan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum :( Dünyanın neresinde madenlerde bizim ülkemizdeki kadar insan ölüyor onuda anlamış değilim
  6. RockheR

Saat 05:40 Ve Burdayım

Merhabalar ben ıstanbul dan Hasan Motorlardan anlamam, hiç motorum olmadı bir iki kez kullandım okadar ama iki üç hafta önce Aranızdan birisi banada aşıladı bu motor tutkusunu ne diyelim hadi hayırlısı. Herşeyden önce burda güzel dostluklar kurabilir ve iyi bilgiler edinebilirim diye umuyorum...

Yeni mesajlar