Arama sonuçlarınız

1. C

Hyosung Gv250 2013 Model - GV650 veya 650cc Chopper/Cruiser takaslı

Marka: Hyosung Model: Gv250 KM: 24000 Renk: Siyah/Kromaj Fiyat: 11,500 Gv650 öncelikli olmak üzere, 650 cc chopper ve cruiser tarzı motorlar ile takas olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv250-2013-model-sorunsuz-650cc-takasli-643805046/detay/
  2. C

Ehliyet Çıkartma İle İlgili

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, ben a2 ve b ehliyet kursuna yazıldım ilk olarak b için sınava haftaya 23 ekimde gireceğim sonraki sınav aralıkta, sizce sınavdan sonra evraklarım hazır olunca hemen b ehliyetimi çıkartayım mı yoksa ikisini birdenmi çıkartayım? bi yerde iki ehliyet için ayrı...
  3. C

İzmirde Hesaplı A2 Ehliyet Alabileceğim Yer?

Bucada oturuyorum ama fark etmez kursun yeri bornovada zaten okulum. Kursun dersleri falan hiç önemli değil kullanmayı çok iyi biliyorum, motor bilgim var ve sağlık ilk yardım bilgim vb. var zaten tek önemli olan ucuz olması 150 liraya a2 kurslar var diye duymuştum bikaç ay önce ama sanırım...
  4. C

Motor Değiştirme?

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu çok merak ediyorum motor değiştirmek zor bir işlemmidir? mesela 50cc lik bir derbi senda nın (2 zamanlı motor) yerine 100cc lik bir (4 zamanlı) motor yapmaya kalksam yada jawa 350nin motoru yerine 150cc lik bir motor takmak istesem bana ne kadara patlar ve uyum...
  5. C

1500 Liralık Motor Tavsiye

arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi max. bütçem 1500 lira scooter moped ve cuplarla ilgilenmiyorum gerisi bütün motorlar olabilir enduro touring cruiser naked racing offroad görünümlü, motor 4 4lük olsun istemiyorum her gün 12kmlik yok gidip gelicem(okul) haftada 20km ekstra giderim en fazla...
  6. C

Tavsiye; Chopper mı? Super sport mu?

evet arkadaşlar ben öğrenciyim ve yaklaşık 2.000 lira bütçem var malesef :( biraz araştırma yaptıktan sonra bütçeme uygun chopper olarak mct250 crown150,250 vb çin malı motorların bütçeme uygun olduğunu fak ettim tipleri falan gayet güzel beğendim super sport olarak tabi bütçeme uygun bişeyler...

Yeni mesajlar