Arama sonuçlarınız

1. M

Acil Satılık Hafif Hasarlı Seyhan 125T

Kullandığım motorumu tamir ettirip binmeme müsade edilmediği için satıyorum. 1.250 lira fiyatı vardır. Çıkaracağı maksimum masraf 300-350 lira... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-acil-satilik-hafif-hasarli-2-879-km-de-seyhan-125t-43759196/detay
  2. M

Motosikletimle Kaza Yaptım

Dün gece saat 23:30 suları motorumla Sarıgazi'den Yenidoğan'a 70-80 km/h ile seyir halindeyken ilk kazamı gerçekleştirdim. Motor daha 20 km'de :queen: Kaza şöyle gerçekleşti 5.viteste seyir halindeyim hızım 70-80 km/h kırmızı ışık yandı. Ben de arabada ki gibi düşündüm ve hafif deriyajı sıktım...
  3. M

Kanuni Seyhan için yardım

Merhaba arkadaşlar kendime ilk motorumu geçen hafta aldım. Kanuni Seyhan 125 T. Hayatım da hiç motor kullanmadım. İlk denememi haftasonu yaptım. Biraz evin önünde takıldıktan sonra yokuştan aşağı caddeye indim. Ben İstanbul'un hiç trafiği olmayan çok sakin bir yerde yaşıyorum. Yani caddede zaten...
  4. M

İstanbul Sancaktepe Yenidoğan'dan Saygılarımla

Merhaba arkadaşlar kendime ilk motorumu aldım Kanuni Seyhan 125 T motor kullanmayı bilmiyorum ama azimle çalışıyorum yardımcı olmak isteyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Mesleğim 3 boyutlu bina dış cephe tasarımı. Evli ve bir çocuk babasıyım. Havalı silah takım lideriyim. Lisanslı...