Arama sonuçlarınız

1. 1

Üst Sınıf Enduro Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 15.000 ve altı fiyata bir araba almaya karar vermişken içimdeki endurocuyu açığa çıkardım, en fazla 15.000 tl. bütçe ile iyi bir enduro almaya karar verdim. Amacım iyi bir enduro alıp 2 yıl içinde işim gereği Türkiye'nin her yerini gezmek, yaklaşık 2 yılın sonunda aldığım...
  2. 1

Yuki 200 gy hakkında ne düşünüyorsunuz?

3000 tl bütçem var, kardesime çin malı bir enduro alacağım. hafif arazi şartlarında kullanacak. yuki 200 gy kullanan yada çevresinde olan varmı? parasının (2750 tl) hakkını verir mi? parçası kolay bulunur mu? diğer markaların 200 gy modeli parçaları yuki ye genel olarak uyar mı? servis...
  3. 1

hangi motor ?? kanuni windy-s -- kuba kh150-12d-- ramzey XF 125-10V ---

1500 tl param var, 1500 tl de kredi kartında limitim var. toplam bütçe 3000 tl. %70 şehir içinde gezinmek, %30 köyde hafif arazi şartlarında gezinmek için sorun çıkarmayacak bir motosiklet almak istiyorum. kanuni windy-s kuba kh150-12d ramzey XF 125-10V arasında kaldım. ikinci el yamaha...
  4. 1

ben bu motosikleti nasıl alırım ?

merhaba arkadaşlar, hem çarşıda hemde hafif arazi şartlarında gezebileceğim sorun çıkarmayacak bir motorum olsun istiyorum. düşündüğüm marka/model ramzey 200 gy aylık düzenli gelirim/maaşım var ama kredi kartım olmadığı için motosiklet alamıyorum. maaş bodromu götürsem hangi banka bana kırk...
  5. 1

selamlar ben geldim :)

çoçukluktan beri bisiklete-motosiklete ilgim vardı, yıllar geçti içimde yaşanmamış bir aşk olarak kaldı. ve ben şimdi kendi ayakları üzerinde duran genç ve yakışıklı bir devlet memuru oldum :) buraya kadar herşey güzel. sorun şu ki; iş hayatı okul felan derken sıkılıyorum, eğlence arıyorum...

Yeni mesajlar