Arama sonuçlarınız

1. Özgün_Kk

Emeklilerin dikkatine..!!

Türkiye Emekliler Derneği'nin yasal olmayan şekilde aidat keintisi yaptığı belirlendi.Olayın özeti arkadaşlar,siz istemeseniz bile derneklere üye oluyorsunuz,sizin bundan haberiniz yok ve adamlar her ay sizden kesinti yapıyor.Bu olay çok uzun bir süredir varmış. Yakınlarınızda ki tüm emekli...
  2. Özgün_Kk

Bisan için yardım lütfen..

Bisan-Lifan Roadstar 250 hakkında bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlar bu bilgileri paylaşabilirlerse çok sevinirim..şimdiden çok teşerkkür..:rendeer:
  3. Özgün_Kk

Kenan Sofuoğlu'nun açıklamaları..

''Ben Supersport dalında bir Dünya Şampiyonu’yum. Öyle bir şampiyon ki kendi ülkesinde yarışma imkanı olmayan bir şampiyon. Dünyanın en pahalı tesislerinden birine sahip olmamıza rağmen yarışmasına izin verilmeyen bir şampiyon. Yabancıların kendi vatandaşlığına almak için yarıştıkları, ancak...
  4. Özgün_Kk

Yeni başlayan..

herkese merhaba.ben ankaradan özgün..üniversiteyi yeni bitirdim ve diplomalı işsizler grubuna bende katıldım..:) 7 yıllık b ehliyetine sahibim ve düzenli olarak araba kullanıyorum,arada sırada da tatilde scooter kullanıyordum,ama şu son 1 ayda motor aşkı kanıma girmeye başladı.. daha a2...

Yeni mesajlar